Η νέα Δημοτική Αρχή της Πόλης και οι εξελίξεις περί το Γήπεδο της ΑΕΚ

Άκρα του τάφου σιωπή από τη νέα Δημοτική Αρχή της Πόλης, όσον αφορά τις εξελίξεις περί το Γήπεδο της ΑΕΚ – πίσω, πολύ πίσω, βρίσκεται σε ενέργειες απόλυτα αναγκαίες από τη μεριά της:

Πρώτα-πρώτα δεν πληροφορεί σχετικά τον Κόσμο της Πόλης και δεν συντελεί καθόλου για την κινητοποίησή του προς υπεράσπιση της Πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας, παρά τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Μετά δεν φαίνεται να ενεργεί στην κατεύθυνση της νομικής αντιμετώπισης των σχετικών δυσμενών για την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, αντισυνταγματικά νομοθετηθέντων, παρά τις σχετικές προεκλογικές της υποσχέσεις.

Καθόλου δεν ενεργεί και δεν παρεμβαίνει σχετικά με τις αδειοδοτήσεις για το Γήπεδο της ΑΕΚ, όπως δικαιούται και έχει υποχρέωση να κάνει.

Δεν έχει θέσει την Τεχνική και την Νομική Υπηρεσία του Δήμου σε συναγερμό, ως οφείλει λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος “Γήπεδο ΑΕΚ” και των επιπτώσεών του στη λειτουργία της Πόλης και τη ζωή των Κατοίκων.

Πού το πάει η νέα Δημοτική Αρχή, που είναι μάλιστα και από ΣΥΡΙΖΑ μεριά, χαρακτηριστικός και ο χαιρετισμός τους στην ομαδική τους φωτογραφία την ημέρα της ορκωμοσίας τους (31 Αυγούστου 2014);

Σταθμίζοντας προσεκτικά΄ τα σχετικά γενόμενα από την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής μέχρι σήμερα και συγκρίνοντάς τα με τα πραχθέντα σχετικά από τη νεοεκλεγείσα στις Δημοτικές Εκλογές 2002 Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Νίκο Αδαμόπουλο στο ίδιο χρονικό διάστημα, βγάζει κανείς συμπέρασμα συντριπτικό σε βάρος της νέας Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Άρη Βασιλόπουλο!

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Κώστας Π. Παντελόγλου

2 Comments Text
  • ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΕΣ?? ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ .
    ΕΧΕΙΣ 16 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΡΑΨΕΙΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ….

    ΦΙΛΑΚΙΑ….ΚΑΙ ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΟΥ… ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΡΧΕΤΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ…????

  • Θα σου κανουμε εμεις δωρο το κουστουμακι για τα εγκαινια κ.παντελογλου μια και εισαι “φτωχαδακι” και ηθελες και να σου χαρισουμε και το οικοπεδακι δυσκολοι καιροι για τους Δημοσιους Υπαλληλους σαν και εσενα..