Δεν είναι μόνο οι αφιονισμένοι σκοταδιστές που επιτέθηκαν στην “Στρούγκα” και στο Συντονιστικό των Κατοίκων που αγωνίζονται υπερασπίζοντας την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας…

Υπάρχουν κι άλλοι, που πότε το ένα τους ξινίζει, πότε το άλλο τους βρομάει, απ’ όσα κάνει η “Στρούγκα” και το Συντονιστικό των Κατοίκων, προς υπεράσπισιν της Πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας!

Όσο απομακρυνόμαστε από τις 20 Ιουνίου 2014 που αφιονισμένοι σκοταδιστές επιχείρησαν να σβήσουν από προσώπου γης την χρήσιμη στην Πόλη μας και τους κατοίκους της (μικρούς και μεγάλους) συλλογικότητα της “Στρούγκας” και να εμποδίσουν τραμπουκίζοντας το Συντονιστικό των Κατοίκων να συζητήσει για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής κλπ. και όσα αυτό προβλέπει για την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, στέλνοντας στα νοσοκομεία σοβαρά τραυματισμένους από τις επιθέσεις τους – αλλά και από τις 3 Ιουλίου 2014 όπου επιβλητικά (και δυναμικά όπως ήταν φυσικό μετά τους τραμπουκισμούς των αφιονισμένων σκοταδιστών) εκφράστηκε η αλληλεγγύη προς την “Στρούγκα” και το Συντονιστικό των Κατοίκων ώστε να διατυπωθεί και στον δημόσιο χώρο, στην κεντρική πλατεία της Πόλης μας, την πλατεία Πατριάρχου, η αντίθεση προς τα επιχειρηματικά σχέδια με τον μανδύα της ΑΕΚ – κάποιοι ανωνυμοσχολιάζοντας στην πρόθυμη στις καταχωρήσεις των σχολίων τους “Αλήθεια” της Πόλης μας τα βάζουν με τους “Στρουγκαίους” και το Συντονιστικό των Κατοίκων, συκοφαντώντας τους κι από πάνω!

Αιδώς Αργείοι! Υποκλιθείτε στους ανθρώπους που έσωσαν την τιμή της Νέας Φιλαδέλφειας και βγάλτε τον σκασμό, αφού τίποτα δεν κάνετε προς υπεράσπισιν της Πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας – τολμάτε να βγαίνετε κι από πάνω δήθεν απ’ τ’ “αριστερά”, συκοφαντώντας ανθρώπους των οποίων κινδυνεύει η ζωή κάθε στιγμή!

“Σαν δεν ντρέπεστε κομμάτι” (που έλεγε και η γιαγιά μου)!

Κώστας Π. Παντελόγλου

3 Comments Text
  • ποιοι είναι αυτοί .. .. δεν κατάλαβα .. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..

  • ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ … ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΕΣ !!!! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ “”” ΟΧΙ ΟΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ …ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ …ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ . ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ… ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ..ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ… ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΖΟΖΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

  • Ωραία όλα αυτά όταν όμως ψηφιστεί το νομοσχέδιο τι θα κανουμε?