Κάποιοι απ’ αυτούς που έχουν ταχθεί με τα σχέδια του Μελισσανίδη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους…

2
λεπτά ανάγνωσης

Τα πράγματα δεν πάνε όπως τα λογάριαζαν, στην διαδρομή διαπιστώνουν απώλειες. Και πρώτα-πρώτα στο επίπεδο της Δημοτικής Αρχής· και αυτής που εκλέχτηκε στις Δημοτικές Εκλογές το 2010 και λήγει η θητεία της στις 31 Αυγούστου 2014, αλλά πολύ περισσότερο αυτής που εκλέχτηκε στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014.

Απώλειες διαπιστώνουν και στην Βουλή των Ελλήνων· το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου καταψήφισε και τα σχέδια Μελισσανίδη την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.

Και την ίδια βραδιά, την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, η ορθή άποψη για τα σχέδια Μελισσανίδη, που δεν μπορούσε παρά να είναι απορριπτική και καταδικαστική γι’ αυτά έκανε την επιβλητική εμφάνισή της στο κέντρο της Πόλης μας, στην πλατεία Πατριάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, παρά την τρομοκρατία αλλά και την κινδυνολογία που είχαν προηγηθεί.

Φαντάστηκα πως οι Αεκτζίδικες πένες κάτι θα καταλάβαιναν και θα άλλαζαν τροπάρι και πλευρό – κάποιες όμως απ’ αυτές τις πένες το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουλίου 2014 έχουν εξαντληθεί να “ερευνούν” και να μας κοινοποιούν τα συμπεράσματα της “έρευνάς” τους για το πώς “ο Μάλλιος νίκησε … τον Τσίπρα”.

Είναι θαρρώ περισσότερο από φανερό πως κάποιοι απ’ αυτούς που έχουν ταχθεί με τα σχέδια του Μελισσανίδη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους…

Ας την ανακτήσουν όμως και πάλι και ας εγκολπωθούν την κοινή λογική. Δεν θα χρειάζεται τότε να διαδρομολογούν και να στοχοποιούν πρόσωπα, που αν μη τι άλλο αξίζουν σεβασμού, όχι μόνο για την ηλικία τους, αλλά και για την επί δεκαετίες θετική συνεισφορά τους στα κοινά της Πόλης μας, όπως ο γιατρός Θανάσης Μάλλιος!

Κώστας Π. Παντελόγλου

3 Comments Text
  • Γιατί το γράφετε αυτό; Ντρέπεται ο κύριος Μάλλιος για τις απόψεις του; Γιατί δεν θέλει να δημοσιοποιούνται;

    • ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ …ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
      ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ..”” ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ .”” ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ>>> ΟΤΙ νομιζετε …αυτο σκέφτεστε …και μπορειτε….ανάλογα..Θέμα ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ….!!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  • Κυρία Σπανου σας έχασε η επιςτήμη ψυχολογία, σας κέρδισε η Φλαδελφεια.