Αντιφρονούντες, συνωμοσιολόγοι και νοσηρά μυαλά!

Μ’ αυτά τα επίθετα στολίζονται όσοι δεν αποδέχονται τα “επιχειρήματα” του Δημήτρη Ανδριόπουλου, με τα οποία και καλά “τεκμηρίωσε” την “αλήθεια” για το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την συνέντευξη των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014.

Από ποιους στολίζονται; Στολίζονται από αυτούς που νομίζουν για “αλήθεια” τα λεγόμενα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Δημήτρη Ανδριόπουλο και τους υπόλοιπους της Οικογένειας της τωρινής ΑΕΚ – όμως η αλήθεια δεν βρίσκεται σ’ αυτονών τα λεγόμενα!

Βρίσκεται στα όσα προβλέπονται στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής κλπ. στα Παραρτήματά του και στην Χωροταξική, Πολεοδομική και Περιβαλλοντική Θεώρηση που το συνοδεύουν, που οι άνθρωποι της Οικογένειας της ΑΕΚ, οι κατά τ’ άλλα αντιφασίστες και αντινατοϊκοί όπως θέλουν να πιστέψουμε, δεν αναφέρονται καν!

Η αλήθεια βρίσκεται στην στάση των οπαδών δήθεν της ΑΕΚ που προσπαθούν να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στην ανυπότακτη και δημοκρατική Νέα Φιλαδέλφεια, και ακόμα στην “ιμπεριαλιστική” συμπεριφορά των Διοικήσεων της ΑΕΚ απέναντι στην Πόλη μας και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, από τα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών και μετά!

Σε αυτά βρίσκεται η αλήθεια, και θα την μάθει και ο τελευταίος πολίτης στην Πόλη μας, και ο τελευταίος Έλληνας όπου της Ελλάδος και σ’ όλη την Γη, αλλά και όσοι στην Ευρώπη και σε όλο τον Κόσμο έχουν τάξει να συμπορεύονται με το σωστό – το εγγυάται αυτό το Συντονιστικό των Κατοίκων της Πόλης και των γύρω περιοχών και η πολύμορφη ανυποχώρητη δραστηριότητα όσων το υποστασιοποιούν, αλλά και όλων όσων το στηρίζουν!

Κώστας Π. Παντελόγλου