Image

Οσμίστηκαν εκλογές οι πονηροί πολιτευτές

2
λεπτά ανάγνωσης

Της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας, όπως ο Χατζηδάκης της Νέας Δημοκρατίας, ο Καχριμάκης των Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, άλλοι πρωτύτερα και άλλοι που θ’ ακολουθήσουν, και θαρρούν πως με μια δήλωση, έτσι στο πόδι, και καλά για το γήπεδο της ΑΕΚ, θα ξεμπερδέψουν και μ’ αυτούς που ακολουθούν το Μελισσανίδη, αλλά και τους υπόλοιπους που ποικίλες γνώμες υποστηρίζουν.

Αμ δε! Χρειάζεται να κουραστούν, λέω εγώ – να μελετήσουν λεπτομερώς τα επιδιωκόμενα του Μελισσανίδη, τα νομοθετηθέντα από τους Σαμαροβενιζέλους, τους χειρισμούς της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα υποστηριχθέντα από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, τις πάσης φύσεως μελέτες για την “Αγιά Σοφιά” και την υπογειοποίηση των πέριξ δρόμων, τις μετά γνώσεως γνώμες που έχουν διατυπωθεί από συλλογικότητες ή και έχουν σημειωθεί σε ιστοσελίδες.

Χρειάζεται ακόμη να συντελέσουν, ώστε να ασκηθούν τα συνταγματικά δικαιώματα των κατοίκων, πράγμα αδύνατο επί έτη και έτη, καθότι η πόλη είναι έρμαιο χουλιγκάνων που χλευάζουν, υβρίζουν, απειλούν και τρομοκρατούν όσους τολμούν να διατυπώνουν γνώμη διαφορετική των μελισσανίδειων επιδιώξεων.

Πολύ το έργο τους, αν επιθυμούν σωστά να ασχοληθούν με το θέμα και όχι για το θεαθήναι· αν πάλι για το θεαθήναι ο λόγος, μην ξεχάσουν τα διαπιστευτήριά τους να παραδώσουν στον Μελισσανίδη δημόσια, φόρα παρτίδα, όπως το έκανε ο Χατζηδάκης της Νέας Δημοκρατίας, αδιαφορώντας για όλους τους άλλους.

Κώστας Π. Παντελόγλου