“ΑΕΚΑΡΑ: Μέχρι το “Ιντεάλ” ο Δήμος σας όταν ψηφιστεί το Νομοσχέδιο. Φιλάκια από το Μητροπολιτικό Πάρκο”

2
λεπτά ανάγνωσης

Θάρθει η στιγμή που θα κυκλοφορήσει η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ των δραστηριοτήτων των επιχειρηματικών συμφερόντων που επιδιώκουν την κατάληψη της Πόλης μας και του πνεύμονά της, του Δάσους μας – θάρθει και θα βρουν εκεί την θέση τους και τα απαξιωτικά, υβριστικά και απειλητικά σχόλια των δήθεν οπαδών της ΑΕΚ ενάντια σε όποιον αντιτάσσεται σ’ αυτά τα συμφέροντα και τα σχέδιά τους!

Είπα όμως να ξεχωρίσω ένα τέτοιο σχόλιο, για την ιδιαίτερη καθώς πιστεύω σημασία του – είναι αυτό που έκανα τίτλο στο σημερινό γραφτό μου.

Απεστάλη χθες Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στις 9:14 το πρωί ως απάντηση στην απόφασή μου να υποβάλλω σε κριτικό έλεγχο και σχολιασμό μερικά απ’ όσα διατυπώθηκαν στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων και έχουν κάποια σημασία ενόψει των Συνεδριάσεων του Β’ Θερινού Τμήματος της Βουλής, το οποίο κατά τον γνωστοποιηθέντα προγραμματισμό θα συζητήσει το Νέο Ρυθμιστικό Αθήνας-Αττικής κλπ. μετά τις 22 Ιουλίου 2014.

Ας διαβαστεί παρακαλώ με προσοχή απ’ όλους: και αυτούς που είναι υπουργοί και εκλέγονται βουλευτές στην β’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, και αυτούς που είναι μόνο βουλευτές της ίδιας περιφέρειας· απ’ αυτούς που έφτιαξαν δημοτικές παρατάξεις στην Πόλη μας και απ’ αυτούς που εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι· απ’ αυτούς που ανήκουν σε κομματικές οργανώσεις της περιοχής, αλλά και τα πάσης φύσεως σωματεία της Πόλης μας – ας διαβαστεί και από τον σήμερα υπάρχοντα τοπικό τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό.

Γιατί το ζητώ αυτό; Το ζητώ διότι ο τίτλος ο σημερινός (σχόλιο που απεστάλη για γραφτό μου) λέγει την αλήθεια, την απόλυτη αλήθεια, σε δυο γραμμές, που φαντάζομαι δεν θα κουραστείτε να τις διαβάσετε.

Είναι και ωμοί και κυνικοί, δεν κρύβονται, ομολογούν τι επιδιώκουν – εσείς, όμως, τι λέτε, ποια η θέση σας!

Θα υπερασπίσετε την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, όπως πράττουν οι μετέχοντες του Συντονιστικού των Κατοίκων και οι αλληλέγγυοι σ’ αυτό, ή…;

Κώστας Π. Παντελόγλου