Τι αποδείχτηκε την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Κάθε λίγο και λιγάκι σε 15 ανέβαζαν τους “αντιφρονούντες” στα σχέδια του Μελισσανίδη τα Αεκτζίδικα site – απαξιωτικά και υβριστικά αναφερόμενοι σ’ αυτούς.

Δεν θέλησαν να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν σε 15 “αντιφρονούντες” να οφείλεται ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας σαν κι αυτή της 2ας Οκτωβρίου του 2013, που δέχθηκε ασμένως τα σχέδια του Μελισσανίδη.

Δεν κατάλαβαν ότι δεν είναι δυνατόν να είναι 15 οι “αντιφρονούντες” σ’ αυτά τα σχέδια και νάρχεται το πάνω-κάτω στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 στην Πόλη μας.

Δεν θέλουν να καταλάβουν πως δεν λογαριάζει σε 15 τους “αντιφρονούντες” στα σχέδια του Μελισσανίδη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και αλλάζει μια εσφαλμένη αρχική γνώμη του κόμματος.

Μα αν δεν ήθελαν να καταλάβουν ως τα τώρα, φαντάζομαι πως από το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου 2014, θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα πως οι “αντιφρονούντες”, και μαζί τους οι αλληλέγγυοι, υπερβαίνουν πολλές φορές όσους εμπόδιζαν να ξεμυτίσει η άλλη άποψη, η αντίθετη στα σχέδια του Μελισσανίδη, στην Πόλη μας.

Και τούτο παρά τον φόβο που είχαν σπείρει όλο τον προηγούμενο καιρό, και το γεγονός ότι “ανησυχούσαν” γύρω απ’ το τι θα συμβεί, εμποδίζοντας έτσι την μεγαλύτερη προσέλευση, οι καλοθελητές.

Καλό όμως θα ήταν όλοι να λογαριάζουν σωστά τα πράγματα: και της τοπικής και της κεντρικής εξουσίας – οι αντιτιθέμενοι στα σχέδια Μελισσανίδη για την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσους βρέθηκαν στον δρόμο – αγγίζουν το σύνολο σχεδόν των κατοίκων μαζί και των αυθεντικών Αεκτζήδων!

Αυτό θα οδηγήσει σε ναυάγιο τα σχέδια Μελισσανίδη, που σκοπός του δεν είναι Γήπεδο για την ΑΕΚ – αυτό θα το ξαναφτιάξει η Πόλη μας και οι αυθεντικοί Αεκτζήδες!

Και κάτι ακόμα: κακό πολύ να χρησιμοποιούν τον όρο “αντιφρονούντες” οι κολοσσοί της Αεκτζίδικης “δημοσιογραφίας” – τον όρο αυτό χρησιμοποιούσε το κράτος και το παρακράτος της Δεξιάς σε βάρος όσων αγωνιζόμασταν τα χρόνια του ’50 και του ’60 για την Δημοκρατία στην Ελλάδα!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text