Image

Τα βάναυσα περιστατικά σε βάρος των Κώστα και Χάρη Τομπούλογλου και η δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου

Γνωστοποίησε και κατήγγειλε ο Χάρης Τομπούλογλου δημοσιεύματα και σχόλια κάτω απ’ αυτά αεκτζήδικων sites σε βάρος του, με αφορμή τη διατύπωση γνώμης του σχετικά με το Δάσος της Νέας Φιλαδέλφειας – μάλιστα προχώρησε και σε σχετική μήνυση στις 2 Μαρτίου 2021.

Στις 17 Μαρτίου 2021, ο Κώστας Τομπούλογλου, που υπέστη δολοφονική επίθεση στις 11 Μαρτίου 2021, δήλωσε λαμβάνοντας γνώση σχετικού ψηφίσματος που προωθούσε για ψήφιση η δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου: “Αισθάνομαι ντροπή· αυτό το ψήφισμα δεν με εκφράζει”, ενώ ο αδελφός του Χάρης Τομπούλογλου θεώρησε το ψήφισμα απαράδεκτο, διότι “δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, με όσα προηγήθηκαν, με όσα έγιναν και με όσα θα αποκαλυφθούν”.

Συμφωνώ με τον Κώστα και τον Χάρη Τομπούλογλου και επαυξάνω!

Η δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου, δέσμια των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ, δεν τολμάει καν ένα ψήφισμα συμπαράστασης στους Κώστα και Χάρη Τομπούλογλου, που να περιέχει τουλάχιστον τον ονοματισμό των αεκτζήδικων sites που ήρξαντο χειρών αδίκων.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα, θα έλεγε κάποιος· είναι κι αυτό για ορισμένους, όμως ο Γιάννης Βούρος απλά συνοδοιπορεί με τα συμφέροντα – διαβάστε που το λέει σε συνεντεύξεις του με περηφάνεια.

Παρά ταύτα έχω τη γνώμη πως ένα ψήφισμα που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα πρέπει να συνταχθεί και να πάρει τον δρόμο για το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο να κληθεί να αποφασίσει εκ νέου, μπας και ξεπλυθεί η ντροπή του προηγούμενου ψηφίσματος.

Ένας αριθμός δημοτικών παρατάξεων θα μπορούσε να συνεργαστεί γι’ αυτό…

Κώστας Π. Παντελόγλου