Image

Δείγμα μικρό οπαδών της “Αγιά Σοφιάς”

1
λεπτά ανάγνωσης

Thanos Karagiannis: Λοιπόν, παπαρολόγε της τουλούμπας πες στο αφεντικό σου να κοιτάξει λίγο τον Δήμο και κάποια βασικά πράγματα (…)

Thanos Kokotas Despina Champidou: Ακόμη ζεις εσύ ρε παράσιτο της κοινωνίας;;; Άντε άδειασέ μας την γωνία να ξεβρωμίσει η κοινωνία από την ύπαρξή σου!!

Έτσι “σχολίασαν” το γραφτό μου με τίτλο “Σχετικά με τα … έργα στην πλατεία Πατριάρχου”, που ανάρτησα στον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, οι δυο πιο πάνω οπαδοί της “Αγιά Σοφιάς”, παίρνοντας κι αυτοί τη θέση τους στη στρατιά των αθλίων, που με χλευασμούς ύβρεις και απειλές στους μετά γνώσεως αντιτιθέμενους επιχειρούν εδώ και τέσσερα χρόνια να τους κάνουν να σωπάσουν.

Μάταιος ο κόπος τους. Ας έχουνε όμως υπ’ όψιν τους πως δεν ξεχνάμε τους χλευασμούς, τις ύβρεις και τις απειλές τους, όπως και τα αφεντικά τους τα αθλητικά και καλά, μα και τα πολιτικά (τους σαμαροβενιζέλους και τους τσιπροκαμμένους) που, συν τοις άλλοις, μας αναγκάζουν σε συνύπαρξη στον τόπο μας με ανθρώπινα σκουπίδια ωσάν του λόγου τους.

Κώστας Π. Παντελόγλου