Image

Και μετά τη συγκέντρωση του Δήμου (15.5.2017), τι;

2
λεπτά ανάγνωσης

Διαβάστε τα σχόλια των ΑΕΚτζήδων για να δείτε με ποιους μας καλούν να συνυπάρξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια τα επόμενα χρόνια, για να μην κάνω αναφορά σ’αυτούς που έχουν αναλάβει το δυναμικό σκέλος της απάντησης στους αντιτιθέμενους στην “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη.

Τα γεγονότα με τους ΑΕΚτζήδες είναι πεισματάρικα, επιμένουν!

Διαβάστε και με το τι ασχολείται ο εμπαθής οπαδικός τύπος και το μεγαλύτερο μέρος του τοπικού, έχοντας στο παθητικό τους ότι ένα πλήθος ρυθμίσεων, μελετών και σχεδίων για την “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη δεν το έχουν εξετάσει αναλυτικά ποτέ, εκφέροντας τη δική τους γνώμη.

Ψάξτε να βρείτε ανάλογη εξέταση των παραγόντων του σαμαροβενιζελισμού, αλλά και του συριζανελισμού, παρά το γεγονός ότι εκτός από την κρατική τους χρηματοδότηση, χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό και για εκπόνηση μελετών. Δεν θα βρείτε ούτε σ’ αυτούς τους παράγοντες, ούτε στους με χίλια νήματα συνδεδεμένους μαζί τους.

Όμως το πλήθος των ρυθμίσεων, μελετών και σχεδίων για την “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη πρέπει να τίθεται στο επίκεντρο της προσοχής, όσων τουλάχιστον υπηρετούν με ανιδιοτέλεια και συνέπεια την υπόθεση της υπεράσπισης της πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Αυτοί οι τελευταίοι έχουν ένα βοήθημα στην προσπάθειά τους· όσα σχετικά έχω καταχωρήσει στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας” από το 2013, και ακόμη τις αναλύσεις με την υπογραφή “π.” που έχουν δει σ’ αυτόν το φως της δημοσιότητας – και φυσικά ό,τι τρεχόντως δημοσιεύουμε και εκείνα που θα δημοσιεύσουμε στο μέλλον.

Κώστας Π. Παντελόγλου