Για κάποια δημοσιεύματα μετά τη συγκέντρωση του Δήμου (15.5.2017)

Πρόκειται για δημοσιεύματα προσώπων του Σύριζα, που εκφράζουν τη χαρά τους που συνυπήρξαν στη συγκέντρωση του Δήμου της 15ης Μαΐου 2017 πρόσωπα και ομάδες που συνωθούνται στις γραμμές αυτού του κόμματος, παρά τις διαφορές τους και τις «συγκρούσεις» τους όσους αφορά τα κυβερνητικά πεπραγμένα γενικότερα.

Τα δημοσιεύματα αυτά, συν τοις άλλοις, μεταφέρουν σε όποιον τα διαβάσει μια ωραιοποιημένη εικόνα και στρεβλή της Φιλαδελφειώτικης ιστορικής διαδρομής και σημερινής πραγματικότητας, η οποία για να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς θέλει καθαρά μέτωπα πάλης και δουλειά πολλή.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά τα γραφόμενα στα δημοσιεύματα αυτά, τίποτα δεν έχει αλλάξει – οι άφοβοι συνεχίζουν να παλεύουν καθημερινά, όπως μέχρι σήμερα· οι φοβισμένοι φυλάγονται· οι χουλιγκάνοι χλευαστές υβριστές και τρομοκράτες δεν λένε να αποσυρθούν, συνεχίζοντας το ανόσιο έργο τους και μετά τις συγκεντρώσεις τόσο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (27.4.2017) όσο και του Δήμου (15.5.2017).

Κώστας Π. Παντελόγλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.