Image

Επισημάνσεις: Τι ισχύει απ’ όλα;

2
λεπτά ανάγνωσης

aekDimand ΑΕ προς Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, 11 Νοεμβρίου 2014:

Σε συνέχεια της επιστολής σας με Α.Π 17796/17-10-2014, σας αποστέλλουμε έγγραφο του πρακτικού της επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής με την έγκριση της προμελέτης του Συγκοινωνιακού Έργου “Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, 19 Νοεμβρίου 2014:

Μας απεστάλη από τη Dimand στις 12/11 αντίγραφο του πρακτικού της επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής με την έγκριση της προμελέτης του συγκοινωνιακού έργου «ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια».

Εφημερίδα “Κόντρα”, 13 Δεκεμβρίου 2014:

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της επιτροπής της Περιφέρειας Κων/νο Φλώρο, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, ο οποίος μας είπε ότι η επιτροπή έχει παραλάβει την προμελέτη στις 17 Οκτώβρη.

Δημήτρης Ανδριόπουλος, project manager “Αγιά Σοφιάς”, Δημοτικό Συμβούλιο N.Φιλαδέλφειας-N.Χαλκηδόνας, 2 Οκτωβρίου 2013:

“[Κύριοι εκπρόσωποι των δημοτών] να σκεφτείτε εάν θέλετε να υπογειοποιηθεί ένα μέρος της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και της Φωκών, ώστε να μεγαλώσει ο χώρος εκτόνωσης του γηπέδου, η κυκλοφορία να γίνεται με πιο σωστό τρόπο και να αυξηθεί ο δημόσιος κοινόχρηστος χώρος κατά 15 περίπου στρέμματα. Είναι μια μελέτη που εκπονεί η οικογένεια της ΑΕΚ είναι ένα δημόσιο έργο, θα εκτελέσει η Περιφέρεια αλλά με κόστος της ΑΕΚ, γίνεται αυτή τη στιγμή η μελέτη, στις 27 Σεπτεμβρίου [2013] κατατέθηκε η προκαταρκτική μελέτη για να ελεγχθεί και από την Περιφέρεια και πρέπει να σκεφτούμε όλοι σοβαρά εάν χρειάζεται να γίνει και αυτό το έργο”.