Μ’ αφορμή τα συζητούμενα για μια συνάντηση Δήμου-ΑΕΚ…

Φαίνεται πολύ να υπολογίζουν κάποιοι σε μια συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους παράγοντες της ΑΕΚ για την άρση «παρεξηγήσεων» που έχουν δημιουργηθεί…

Πρόκειται για τη μικρή εικόνα!

Διότι η μεγάλη μάς δίνει τούτο: η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και η Βουλή των Ελλήνων εξυπηρετώντας τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ ψήφισαν ρυθμίσεις στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής, αλλά και στη Χωροταξική-Πολεοδομική Μεταρρύθμιση, καταστρεπτικές για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας. Και αυτό δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε μια συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους παράγοντες της ΑΕΚ. Αυτή είναι η αιτία του κακού και μπορεί να αναιρεθεί μόνο στην περίπτωση που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και η Βουλή των Ελλήνων πάρουν πίσω τις καταστρεπτικές για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, ρυθμίσεις που ψήφισαν το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή είναι η ουσία του πράγματος και προς τα εκεί πρέπει να στραφούν, ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο, όλοι όσοι υπερασπίζονται την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας.

Κώστας Π. Παντελόγλου