Η Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα!

2
λεπτά ανάγνωσης

Είναι ανάγκη να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα!

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι το όλον! Η ΑΕΚ ήταν μέρος αυτής! Μέχρι την δικτατορία των συνταγματαρχών οι σχέσεις του όλου και του μέρους υπήρξαν άριστες! Εμείς το ζήσαμε αυτό, δεν το ακούσαμε να μας το διηγούνται μόνο οι ακόμα μεγαλύτεροι!

Από τη δικτατορία των συνταγματαρχών και μετά οι σχέσεις αυτές διαταράχτηκαν, και τούτο διότι οι διοικήσεις της ΑΕΚ εμφορήθηκαν από “ιμπεριαλιστική” διάθεση έναντι της Πόλης της Νέας Φιλαδέλφειας και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Ζήσαμε δεκαετίες ειρηνικής συνύπαρξης με την ΑΕΚ όταν οι παράγοντές της εσέβοντο την Πόλη, και ζούμε ήδη δεκαετίες σύγκρουσης με παράγοντες που βρέθηκαν στο τιμόνι της ΑΕΚ έχοντας “ιμπεριαλιστική” διάθεση έναντι της Πόλης της Νέας Φιλαδέλφειας και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Ξέρουμε τον λόγο αυτής της εξέλιξης! Η ΑΕΚ έχασε τον αγνό αθλητικό της χαρακτήρα, πορεύτηκε τον δρόμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έβαλαν ισχυρά την σφραγίδα τους επ’ αυτής επιχειρηματικά συμφέροντα, και ακολούθησαν όσα το γεγονός αυτό συνεπάγεται!

Η Νέα Φιλαδέλφεια ποιος ο λόγος να δεχθεί επ’ αυτής την λαβή επιχειρηματικών συμφερόντων και να έχει τύχη ακόμα χειρότερη κι απ’ αυτή της ΑΕΚ;

Η Νέα Φιλαδέλφεια αυτό φοβάται και ορθά αντιστέκεται στην επέλαση των επιχειρηματικών συμφερόντων και των πολιτικών τους εκπροσώπων!

Οι νουνεχείς των φιλάθλων και ενδιαφερομένων για την ΑΕΚ, ας προσπαθήσουν η ΑΕΚ να αποκτήσει, στον χώρο που της έχει παραχωρηθεί, εγκαταστάσεις αθλητικές, από κάθε άποψη συμβατές με την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, ώστε να γίνει ξανά μέρος της πραγματικότητας της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως και στο παρελθόν!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text
  • Εχετε καταντήσει πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης η έμμεση ταύτιση της ΑΕΚ με την Χουντα των Συνταγματαρχων και την ταύτιση της με την λέξη “ιμπεριαλισμός” μας προκαλεί το λιγότερο που μπορώ να πω αηδία και ταυτοχρόνως στο πρόσωπο σας βλέπουμε το κόμπλεξ κ το μίσος που έχετε για αυτόν τον σύλλογο και για αυτόν τον συκοφαντητε με αυτόν τον τροπο.