Image

Ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 – η OPAP Arena και η πόλη της ΝΦ

Επικείμενης της λειτουργίας της OPAP Arena εισέρχονται ορμητικά στο προσκήνιο της τοπικής ζωής ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της σε σχέση με την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τις τελευταίες ημέρες έλαβε χώρα η επιχείρηση μηδενικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για την OPAP Arena, η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκπεραιωθεί, παρά που είχαν, όπως αποκαλύφθηκε, προηγηθεί συναντήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, εκτός οικονομικής επιτροπής και δημοτικού συμβουλίου, προς ταχεία και αθόρυβη ρύθμιση του ζητήματος.

Το απέσυραν λοιπόν, υπολογίζοντας σε μια άλλη στιγμή να το διεκπεραιώσουν, αλλά μάλλον ξεχνούν πως οι μέρες που έρχονται είναι μέρες προεκλογικές, που όσο και να είναι ο κόσμος, παρά τις καθημερινές έγνοιες του περί την επιβίωσή του, ρίχνει και καμιά ματιά στα δημοτικά, ιδιαίτερα αυτά που έχουν σχέση με τα οικονομικά.

Κατά τ’ άλλα δεν φαντάζομαι να νομίζουν οι ιθύνοντες πως θα πάνε τον κόσμο καροτσάκι μέχρι τις δημοτικές εκλογές 2023, χωρίς η δημοτική ατζέντα να πλουτισθεί με τα ουσιώδη των εξελίξεων τούτου του καιρού – Ο Κόσμος της Ν. Φιλαδέλφειας αποκαλυπτικός, γι’ αυτό είναι εδώ, μα όχι μόνο φυσικά…

Κώστας Π. Παντελόγλου