Ο Δήμος και οι … παρεμβάσεις του για τον Ποδονίφτη

Κακώς γράφει ο παραδημοτικός Πολίτης ότι «η παρέμβαση του Δήμου μας φέρνει νέα συζήτηση στο Δήμο Αθήνας για τον Ποδονίφτη». Κακώς, διότι λίγες αράδες παρακάτω αναιρεί τον τίτλο του:

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πέτρος Κωνσταντίνου κατέθεσε το σχετικό υλικό με τις αποφάσεις του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, προκαλώντας συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την οποία αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν αρνητικά για το σχεδιαζόμενο έργο.

Προφανώς πολύ καλά έκανε ο Πέτρος Κωνσταντίνου και προκάλεσε τη σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Αλλά ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι δημοτικός σύμβουλος της «Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας», όχι εκπρόσωπος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

Και το ερώτημα είναι προφανές: Τι έχει κάνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για να ενισχύσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου κατά του σχεδιαζόμενου από την Περιφέρεια Αττικής έργου εγκιβωτισμού του Ποδονίφτη, μετά τη λήψη αυτής της απόφασης; Με ποιο τρόπο έχει διαδώσει στην κοινή γνώμη την άποψή του, με ποιο τρόπο έχει επιδιώξει να επηρεάσει άλλους που έχουν γνώμη ή εξουσία πάνω στο τι θα γίνει στον Ποδονίφτη μας;

Το δημοσίευμα του παραδημοτικού Πολίτη απαντά εμμέσως στο ερώτημα αυτό. Τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας τον περιμένουμε ακόμη απ’ τα μέσα του Δεκέμβρη να αναλάβει την πολιτική πρωτοβουλία που υποσχέθηκε για τη σωτηρία του Ποδονίφτη. Εκτός αν η «πολιτική πρωτοβουλία» είναι να δώσει τα χαρτιά στον Πέτρο Κωνσταντίνου…

π.

1 Comment

  • Όντως! Πολύ καλά έκανε ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου για το συγκεκριμένο ζήτημα του Ποδονίφτη. Μόνο που καλό είναι να κρατάει αποστάσεις ο Δήμος από τον συγκεκριμένο κύριο που για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν αναλύονται σε ένα σχόλιο είναι κάτι περισσότερο από αμφιλεγόμενος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.