Image

Μ’ αφορμή κάποιες δηλώσεις του αρμόδιου της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, για το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια

kontonisΤον λένε Σταύρο Κοντονή τον αρμόδιο, και μίλησε στο «Κόκκινο FM», και μεταξύ άλλων έκανε και λόγο για το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια – ανακαλύπτοντας «πως έχει γίνει μια αδικία στην ΑΕΚ», ότι «η ΑΕΚ είχε γήπεδο» που «γκρεμίστηκε και είχε δοθεί η υπόσχεση πως θα ενταχθεί στον φάκελο του 2004» το οποίο «δεν έγινε και είναι αδικία» – διατυπώνοντας την γνώμη πως η αντιπαράθεση «είναι στείρα» – και πληροφορώντας ότι εκτός από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε συνάντηση και «με τον δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας».

Είναι φανερό πως ο κ. Σταύρος Κοντονής χρειάζεται ταχύρρυθμα μαθήματα ιστορίας επί των κινήσεων των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ από τα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών μέχρι των ημερών μας, καθώς και των προσπαθειών και των αγώνων του κόσμου της Πόλης μας προς υπεράσπισιν αυτής και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Το διάβασμα των γραπτών μου στον «Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας», η σπουδή τους, ασφαλώς θα τον κάνει σοφότερο, αλλά και θα τον βοηθήσει να διατυπώνει και να πράττει Αριστερά – τα όσα στο «Κόκκινο FM» διετύπωσε για το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και άσοφα είναι και Αριστερά δεν είναι. Ισορροπίστικα μοιάζουνε επί σαθρής μάλιστα γνωστικής βάσεως εδραζόμενα.

Κρίμα!

Κώστας Π. Παντελόγλου