Image

Μετά τα προεκλογικά ήξεις-αφήξεις, οι υποστηρικτές των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν εκ νέου στο μεϊντάνι (τι δήλωσε η βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου σε τηλεοπτική εκπομπή)

alsosΤα στρέμματα από το Δάσος μας που έδωσε η Κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων δια του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας-Αττικής στα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ δεν είναι “κόκκινη γραμμή” για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τεχνικό το θέμα, και ο πρωθυπουργός (ο Αλέξης Τσίπρας δηλαδή) θέλει το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια – τάδε έφη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σε τηλεοπτική εκπομπή του Action 24.

Κάνει εντύπωση, που πολιτικοί διεκδικούντες μάλιστα δάφνες αριστερές, ωθούν ένα ζήτημα κατεξοχήν πολιτικό στην περιοχή του τεχνικού και προσθέτουν το “θέλω” του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην φαρέτρα των επιχειρημάτων τους, αγνοώντας τα “θέλω” του κόσμου της Πόλης μας που προσπαθεί προς υπεράσπισιν αυτής και του πνεύμονά της, του Δάσους μας από την δικτατορία των συνταγματαρχών μέχρι των ημερών μας.

Ποια η αιτία της τέτοιας συμπεριφοράς τους;

Γνώμη μου είναι πως την αιτία της τέτοιας συμπεριφοράς τους πρέπει να την αποζητήσουμε στο γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί του, παρά τις ταμπέλες τους, δεν κινούνται στις γραμμές της Αριστεράς – αυτό είναι κάτι που οι αριστεροί μέλη του και ο περίγυρός τους ας το έχουν πάντα κατά νουν και να επαγρυπνούν ως προς την συμπεριφορά της ηγεσίας τους και των παρατρεχάμενών της.

Και μεις;

Μα εμείς δεν δεσμευόμαστε από το τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε την δική μας ιστορική διαδρομή στις γραμμές της Αριστεράς και την γνώμη πως πρόκειται για ένα ζήτημα κατεξοχήν πολιτικό: αν στην Πόλη μας δηλαδή θα κάνουν κουμάντο τα επιχειρηματικά συμφέροντα και οι αφιονισμένοι σκοταδιστές που αυτά τα συμφέροντα έχουν επιστρατεύσει ή ο κόσμος που ζει και εργάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και έχουμε κάνει την επιλογή μας· είμαστε με τον κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας, και απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα, αταλάντευτα! Και έτσι θα συνεχίσουμε παρά τα προβλήματα, αλλά και τις ύβρεις και τις απειλές που δεχόμαστε!

Ας έχουν τούτο υπόψη τους παλαιοί και νέοι φίλοι, μαζί και όσοι σκαρφάλωσαν στις καρέκλες της κυβερνητικής εξουσίας μετά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015!

Κώστας Π. Παντελόγλου