Τι αποδείχθηκε τον τελευταίο καιρό στη Νέα Φιλαδέλφεια;

1
λεπτά ανάγνωσης

Αν κάτι αποδείχθηκε τον τελευταίο καιρό στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι τούτο: ο κόσμος της, παρά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις δυσκολίες της πρόσβασής του σε ό,τι το Ελληνικό Δημόσιο υποχρεούται να του προσφέρει, μια και βαριά τον φορολογεί, δεν αναδιπλώθηκε στα ίδια και μόνο!

Το έπραξε και συνεχίζει να το πράττει αυτό, αλλά, μαζί μ’ αυτό, έκανε ήδη αισθητή την παρουσία του, με θετικό το πρόσημο, και στα κοινά της Πόλης μας!

Υποδήλωσε ή και ανοιχτά εκφράστηκε, ακόμα και συγκρούστηκε, με τα “χέρια πάνω απ’ την πόλη” και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας – και θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά θα το κάνει νομίζω ακόμη καλύτερα όταν θα έχει στο πλευρό του και μια αυτόχθονη δημοσιογραφία που θα νοιάζεται και δε θα αδιαφορεί για το τι συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων που αφορά τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον κόσμο της, και θα πληροφορεί εν συνεχεία περί αυτών τους Φιλαδελφειώτες και τις Φιλαδελφειώτισσες!

Τούτο είναι, νομίζω, στοιχειώδες καθήκον της τοπικής δημοσιογραφίας, ανεξάρτητα από την όποια τοποθέτησή της έναντι των εις την Βουλή των Ελλήνων τεκταινομένων!

Κώστας Π. Παντελόγλου