Ο Μελισσανίδης, οι άνθρωποί του και η κατάσταση του Δάσους της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Μελισσανίδης και οι άνθρωποί του, οδηγούμενοι από ήττα σε ήττα από ένα κόσμο που υπερασπίζεται την Πόλη του και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας δηλαδή, έφτασαν να χρεώνουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δάσος της Νέας Φιλαδέλφειας σήμερα (την πραγματική ή την κατασκευασμένη στο δικό τους μυαλό) σ’ αυτούς που υπερασπίζονται και την Πόλη και το Δάσος!

Οποία αναισχυντία!

Δε γνωρίζουν ότι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση είναι οι στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ευρισκόμενοι, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και οι συν αυτώ, και φυσικά και η Δήμαρχος της Πόλης μας μέχρι 31 Αυγούστου 2014 Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη, που ενήργησαν όλα αυτά τα χρόνια για την απαξίωση του Δάσους μας, ώστε να διευκολυνθούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ στην επίτευξη των ανόσιων επιδιώξεών τους;

Το γνωρίζουν! Αλλά έχοντας εξαντλήσει τα μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει προς καθυπόταξη του φρονήματος των κατοίκων αυτής της Πόλης, τους εγκαλούν τώρα στο πόσο αξιόπιστοι είναι στην αγάπη τους για την Πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και στον πνεύμονά της, το Δάσος μας – και τους εγκαλούν εν συγχορδία, ο Μελισσανίδης και οι άνθρωποί του με όσα μέσα διαθέτουν, το ζούμε τις τελευταίες αυτές μετεκλογικές μέρες αυτό!

Δεν τους δίδαξε το τριπλό, μάλιστα εκλογικό, κάζο που έπαθαν στην Πόλη μας και όσα έχουν ακολουθήσει έκτοτε – βυθίζονται κι απ’ τα μαλλιά τους πιάνονται για να σωθούν, αυτό συμπεραίνουμε από το πυρ ομαδόν με το τελευταίο τους επιχείρημα…

Κώστας Π. Παντελόγλου

4 Comments Text
  • Θελετε να μας πειτε οτι ο Σαμαρας-Βενιζελος και η Γαιτανα Αποστολακη εφερε σε αυτο το χαλι το Αλσος ενω πριν απο αυτους το Αλσος δεν ειχε κανενα προβλημα εκτος αν εννοειται οτι ο Σαμαρας με τον Βενιζελο ως επικεφαλεις της κυβερνησης και την Γαιτανα Αποστολακη δημαρχο οτι 20 χρονια κυβερνανε και δεν το ξερουμε

  • Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και η Αποστολάκη σκόρπιζαν σύριγγες και καπότες στο Άλσος τόσα χρόνια που είναι γκρεμισμένο το γήπεδο? Τι ασυναρτησίες θα γράψετε ακόμα στο όνομα της δήθεν περιβαντολλογικής συνείδησης των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας. Εγώ προτείνω στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, σε περίπτωση που οι ενστάσεις για το κτίσιμο της Αγιά Σοφιάς ματαιώσουν τα όνειρα μας και αφού το οικόπεδο είναι δικό μας, να κτίσουν οίκους ανοχής και ξενοδοχεία ΧΧΧ για να μη μολύνουν άλλο το Δάσος (?) μας με προφυλακτικά. Έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε το οικόπεδο μας ο,τι γουστάρουμε. Θα τηρηθούν όλοι οι περιβαντολλογικοί όροι, να είστε σίγουροι.

  • αγαπητε κυριε κωστα που σας επιασε ο πονος για το αλσος τωρα που φτιαχνει γηπεδο η ΑΕΚ με τον μελισσανιδη θα ηθελα να μου λυσετε μερικες αποριες..τι κανατε τοσα χρονια για το κακομοιρο το αλσος τι κανατε για το.. αυθερετο του κενταυρου και τα 25 στρεμματα (συνολικα που εχουν καταπατηθει και αποξυλωθει για να φτιαχτει το εκτρωμα με το συντριβανι.. τι κανατε για τα αρρωστα δεντρα που αργοπεθαινουν τι κανατε για τα χορτα που εχουν γινει σαν ζουγκλα του αμαζονιου για τα σκουπιδια για τα κομμενα δεντρα που κατεληψαν στα τζακια.. υγ το ξερετε οτι η ΑΕΚ ειναι προσφυγικη ομαδα ? η υποστηριζετε μονο προσφυγες απο το μακρινο μπαγκλαντες και πακισταν λογο ιδεολογιας ? κριμα γιατι ειστε και μεγαλος ανθρωπος και θα περιμενα να εχετε αλλη αντιμετωπιση σε προσφυγες απο την μικρα ασια γιατι με την ηλικια ερχετε και η σοφια.. αλλα μαλλον σας προσπερασε εσας..

  • Εγώ πάλι θα πρότεινα απο την στιγμή που αεκ δεν μπορεί να κάνει το σπίτι της στον χώρο που της ανήκει. , και ιστορικά αλλα και ηθικα….να κάνετε ενα τζαμι…..γιατι μονο για αυτό ειστε ικανοί ανθελληνες…..