Image

Υποταγή εκπέμπει η δημοτική αρχή Βούρου

Διαβάζω τι δηλώνει ο κύριος Βούρος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής· πληροφορούμαι και τι πράττουν φυσικά – και το συμπέρασμά μου;

Αυτό είναι: μια δημοτική αρχή της υποταγής

Στα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ, ακολουθώντας κατά γράμμα της κυβέρνησης και της περιφέρειας Αττικής την υποταγή

Στα καμώματα του Μητροπολίτη ΝΙΦ Γαβριήλ.

Ο Γιάννης Βούρος θαρρεί πως μπορεί να προσπεράσει το “άπαξ Δάσος πάντα Δάσος” (δείτε τις δηλώσεις του στις 5 Ιουλίου 2020 με αφορμή έκθεση αυτοκινήτου στο Δάσος ΝΦ) να το απαξιώσει σας τέτοιο, ώστε κάποτε να γίνει πράξη εκείνο το σύνθημα των Αεκτζήδων “Όλο το Άλσος γήπεδο”.

Ο Γιάννης Βούρος και άλλοι της δημοτικής αρχής, μα και κάποιοι της αντιπολίτευσης θαρρούν πως Αυτοδιοίκηση είναι και τα λίγα που έχεις να τα δίνεις για να κάνουν άλλοι το “κομμάτι” τους – όμως Αυτοδιοίκηση είναι να διεκδικείς επαναπατρισμό αρμοδιοτήτων και πόρων που πλήθος φορέων και η κυβέρνηση αφαίρεσαν από τους Δήμους και τις Κοινότητες.

Ο Γιάννης Βούρος και άλλοι της δημοτικής αρχής, μα και κάποιοι της αντιπολίτευσης, δεν ξέρουν την αλφαβήτα της Αυτοδιοίκησης. Καλά ξεμπερδέματα!

Κώστας Π. Παντελόγλου