Image

Τι θέλουν να μας πουν οι “ποιητές”;

Μια συνάντηση Βασιλόπουλου-Γρετζελιά δημοσιοποιήθηκε προ δεκαπενθημέρου· ο δεύτερος ήθελε, λέει, να κατατοπιστεί για την οικονομική κατάσταση του δήμου, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, το ΕΣΠΑ, για να φτιάξει το πρόγραμμά του.

Τι θέλουν να μας πουν οι “ποιητές” τέτοιων “ειδήσεων”;

Να τι θέλουν να μας πουν: Εσείς οι πολίτες στοιχεία γιοκ! Πρόκειται για δική μας υπόθεση!

Πόσο πλανώνται!

Οι πολίτες θέλουν να γνωρίζουν πόσα και ποια τα έσοδα του δήμου! Πόσα και ποια τα έξοδα του δήμου κατά υπηρεσίες και λειτουργίες.

Πόσα και ποια όχι τα “έργα”, μα τα ζητήματα (περιλαμβανομένων φυσικά των έργων) που εκκρεμούν ευρισκόμενα στα αζήτητα ή ευρίσκονται σε εξέλιξη βραδεία ή σχετικά ταχεία.

Και βεβαίως ποια τα διεκδικούμενα από την Περιφέρεια, την Κυβέρνηση και τη Βουλή των Ελλήνων, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωκοινοβούλιο, κατά το Σύνταγμα και την δίκαιη λογική.

Αφήστε τα σάπια και την προεκλογική κίνηση με λεφτά των δημοτών και δώστε μια αληθινή δημοτική ενημέρωση, για να μπορούν να κρίνουν τα “προγράμματά” σας μπροστά στις δημοτικές εκλογές, αλλά και μετά τις πράξεις σας, μετά λόγου γνώσεως, και κινητοποιούμενοι για να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επιτέλους, αφήστε τα σάπια!

Κώστας Π. Παντελόγλου