Ο αμετανόητος Παντελής Γρετζελιάς

Είναι αμετανόητος υποστηρικτής των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ, τόσο τα χρόνια των φαραωνικών επιδιώξεων Γρανίτσα, όσο και εκείνα του ογκώδους και προσβλητικού μπετοκατασκευάσματος της “Αγιά Σοφιάς” του Μελισσανίδη.

Μοιάζει να θέλει να τερματίσει πρώτος και με διαφορά από τον Γιάννη Βούρο, αφήνοντας πίσω του και τον Χάρη Τομπούλογλου (ο οποίος έχει βεβαρυμένο παρελθόν, έχοντας συμμετάσχει στους “131” που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας επί Γρανίτσα, τάσσεται τώρα βέβαια υπέρ της “Αγιά Σοφιάς”, μα κρατά και την πόρτα ανοικτή προς τις ανάγκες της πόλεως, όπως εκείνος τις εννοεί φυσικά).

Τους υπόλοιπους θαρρεί πως τους έχει στο τσεπάκι του, για μεζέ που λένε…

Ποιος είναι αυτός; Ο “Ξανά μαζί”, η Αυτού Μεγαλειότης, ο Παντελής Γρετζελιάς, ο οποίος συνυπεύθυνος είναι του γκρεμίσματος του Σταδίου της ΑΕΚ. Ο Παντελής Γρετζελιάς μεγαλαυχών φόρτωσε την πόλη μας με ένα Παγκόσμιο (!) Πολιτιστικό (!) Ίδρυμα (!) του Ελληνισμού της Διασποράς (!) “Ανδρέας Παπανδρέου” – το λεγόμενο ΠΠΙΕΔ – αντί ενός Μουσείου Νερού στην παλιά Δεξαμενή. Αλλά και με το παραμορφωτικό Μουσείο “Φιλιώ Χαϊδεμένου”, αντί για ένα Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού της Νέας Φιλαδέλφειας, που δε θα αγνοούσε και δε θα αποσιωπούσε σημαντικούς Φιλαδελφειώτες και Φιλαδελφειώτισεες που κατοίκησαν εδώ από το 1927 και όχι μετά το 1950· όπως η Φιλιώ Χαϊδεμένου, που δραστηριοποιήθηκε από το 1990 και μετά επί δημαρχίας του Παντελή Γρετζελιά, μάλιστα αγνοώντας – και στο βιβλίο της – Βουρλιώτες και Φιλαδελφειώτες επιφανείς, όπως ο Σάββας Παπαγρηγοριάδης, ο Ιωάννης Μογγογιάννης, ο Δήμαρχός μας Νικόλαος Τρυπιάς, ο στενή έχω τη σχέση με την πόλη Νίκος Μηλιώρης…

Κώστας Π. Παντελόγλου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.