Τρεις αυτοδιοικητικές εργασίες

Καταχωρώ παρακάτω τους τίτλους τριών αυτοδιοικητικών εργασιών μου – από τις 130 εν συνόλω που έχω καταρτίσει – χρήσιμες όλες για όσους ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά ζητήματα ή ενδιαφέρονται γι’ αυτά.

  1. Επί παντός σχετικού προς την οικονομική κατάσταση των Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδος, την δημιουργηθείσα από την ενσκήψασα εις την χώρα μεγάλη οικονομική κρίση (τα χρόνια του μεσοπολέμου. Αυτοδιοικητικές συζητήσεις, τοποθετήσεις και διεκδικήσεις, 10 Ντοσσιέ.
  2. Σχέδιο Προϋπολογισμού Δήμων καταρτισθέν υπό της Κεντρικής Ενώσεως των Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ), συνοδευόμενο από λεπτομερείς εξηγήσεις και οδηγίες. Ένα βοήθημα της ΚΕΔΚΕ προς τους Δήμους που είδε το φως της δημοσιότητας το παρελθόν, 3 Ντοσσιέ.
  3. Περί της «Επιθεωρήσεως της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως», του επισήμου οργάνου της Κεντρικής Ενώσεως των Δήμων και Κοινοτήτων της Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ). Μια επιστημονική και αυτοδιοικητική προσέγγιση, 2 Ντοσσιέ.

Κώστας Π. Παντελόγλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.