Image

Σχετικά με την πρόταση Χήνα (της ΑΕΚ) και τον Αριστείδη Βασιλόπουλο

Ας διαβασθούν όσα έγραψε ο της ιστορίας και του πολιτισμού της ΑΕΚ κ. Κυριάκος Χήνας στο ιστολόγιο aekpassion.gr και διοχέτευσε και «στα φιλαδέλφεια».
Τι θα είχα να παρατηρήσω;

Απροκάλυπτα ομολογούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ ότι το ζητούμενό τους δεν είναι το γήπεδο μόνο, μα ο έλεγχος της πόλης ολόκληρης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Γι’ αυτό καταθέτουν το ενδιαφέρον τους για την ανάδειξη στις δημοτικές εκλογές του 2019 δημάρχου φιλικού προς την ΑΕΚ διά του κ. Χήνα, τοποθετώντας τον νυν δήμαρχο Αριστείδη Βασιλόπουλο στις μη φιλικές δυνάμεις.

Όσον με αφορά θέλω να σημειώσω και εδώ πως δεν κρίνω τον Αριστείδη Βασιλόπουλο επαρκή ως δήμαρχο ΝΦ – ΝΧ, και διότι δεν υπεράσπισε και δεν υπερασπίζει την πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, από τα προβλεπόμενα στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας και Αττικής και τη συναφή νομοθεσία να συμβούν, γνωστά και πριν ακόμη την ψήφισή τους από τη Βουλή το καλοκαίρι του 2014 – αλλά και διότι ουσιώδεις τομείς της δημοτικής δράσης δεν συνάντησαν το ενδιαφέρον του, ενώ ο τρόπος και το ύφος άσκησης της δημοτικής εξουσίας από μέρους του είναι ασύμβατα με τις δημοκρατικές και αριστερές παραδόσεις της περιοχής.

Ο Αριστείδης Βασιλόπουλος λέγει και πράττει υπηρετώντας μόνο τα δικά του εκλογικά και πολιτικά συμφέροντα, υπολογίζοντας ότι όπως ενεργεί θα μπορέσει να «τσουβαλιάσει» και αντιτιθέμενους στην «Αγιά Σοφιά» του Μελισσανίδη – όμως με αντιφατικές συμπεριφορές, τεχνάσματα, αναλήθειες και απουσίες δεν αντιμετωπίζονται σοβαρές υποθέσεις · χώρια που οι επιδιώξεις Μελισσανίδη δεν είναι απλά μια σοβαρή υπόθεση, είναι ογκόλιθος για την πόλη!

Κώστας Π. Παντελόγλου