Ο Άρης Βασιλόπουλος στην κρατική τηλεόραση (24.3.2017)

Δεν έκανε καλά ο Δήμαρχος να εμφανιστεί στην ΕΡΤ1 σε εκπομπή του Νίκου Αγγελίδη, οπαδού κι αυτού της τωρινής ΑΕΚ, μαζί με το Δημήτρη Ανδριόπουλο, τον μάνατζερ της “Αγιά Σοφιάς” του Μελισσανίδη, και σε σύνδεση με τον Στέλιο Σεραφείδη εκ των παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Και τούτο διότι αυτός είναι εκλεγμένος από το λαό της Νέας Φιλαδέλφειας να τον εκπροσωπεί σε διαβήματα και συζητήσεις με τους εκλεγμένους της περιφέρειας Αττικής και της Κυβέρνησης, και όχι με υπαλλήλους της κρατικής ΕΡΤ και συνεργάτες του άτυπου αφεντικού της ανώνυμης εταιρείας που ακούει στο όνομα “Δικέφαλος 1924”.

Και η επείγουσα πρώτη ανάγκη εμφάνισης σε συζήτηση στην τηλεόραση δεν είναι φυσικά με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο για τα … υψόμετρα, αλλά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή έστω με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δημοκρατικές, οι λαϊκές ελευθερίες, στην πόλη μας.

Καμιά άλλη συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται, και μάλιστα με εκπροσώπους των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ, εάν πρώτα δεν συντριβούν οι φασιστικές συμμορίες που κρατούν την πόλη από το λαιμό – αυτή θα έπρεπε να είναι η στάση του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής συνολικά, και θαρρώ και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προηγείται η αποκατάσταση των δημοκρατικών, των λαϊκών ελευθεριών, που έχουν υποστεί, υφίστανται καθημερινώς, βάναυση κακοποίηση! Προηγείται τουλάχιστον η αποκατάσταση του ρυθμού της ζωής της πόλης ως είχε προ της 24ης Φεβρουαρίου 2017!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text
  • Η ζωή στην πόλη δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Ερχεται η ΑΕΚάρα και τα πράγματα θα γίνουν όπως πριν. Πολύ πιο όμορφα δηλαδή.