Image

Η γνώση των εξελίξεων βοηθά την ενημέρωση και αυτή την κινητοποίηση των ενδιαφερόμενων

plateia-melissanidiΥπέγραψε λένε ο Σκουρλέτης· το μαθαίνουμε από τα “αεκόφρονα” σάιτ και είναι τόσο πολλά παρότι χρησιμοποιούν όλα τα ίδια λόγια.

Τι θα είχα να πω;

Πρώτα-πρώτα ότι θα χρειαζόταν να μαθαίνουμε με δικές μας δυνάμεις· αυτό όμως δε συμβαίνει και δείχνει μια υποχώρηση των δυνάμεων που αντιτίθενται στα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ.

Ένα πρώτο λοιπόν που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να μαθαίνουμε τις εξελίξεις από πρώτο χέρι, όλες οι δυνάμεις, είτε εκείνων που έχουν σηκώσει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο βάρος, είτε του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής αρχής, είτε του περιφερειακού συμβουλίου, είτε του ελληνικού κοινοβουλίου και εκείνων εκτός κοινοβουλίου, είτε της επιστήμης και του τύπου, είτε των υπηρεσιακών παραγόντων που επιθυμούν την υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος.

Και τούτο διότι η γνώση των εξελίξεων βοηθά την ενημέρωση και αυτή την κινητοποίηση των ενδιαφερόμενων. Ας το έχουμε αυτό καταρχήν υπόψη μας, διότι τα πράγματα δεν τελείωσαν, θα περάσουν κι άλλες φάσεις, μέχρι τελικά να νικήσουν ή και όχι οι δυνάμεις του κακού…

Κώστας Π. Παντελόγλου