Καλά, δε ντρέπονται ο κύριος Κουτσάκης που διατυπώνει και ο Διαμαντής Σεϊτανίδης που συστήνει τη δήθεν άλλη, και μάλιστα ενδιαφέρουσα, άποψή του;

Ο κύριος Κουτσάκης είναι φανερό, απ’ όσα δημοσιεύτηκαν ως άποψή του στην “Αλήθεια” του Διαμαντή Σεϊτανίδη στις 24 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, πως δεν έχει διαβάσει το νομοσχέδιο για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής κλπ. και τα όσα αυτό προβλέπει, επομένως δε γνωρίζει – αναρωτιέμαι πού αποβλέπει με όσα ισχυρίζεται.

Έχω όμως την απορία: ο Διαμαντής έχει διαβάσει τα σχετικά;

Δεν το νομίζω, αλλιώς δε θα δημοσίευε πράγματα που μόνο σύγχυση επιχειρούν να προκαλέσουν τούτη την κρίσιμη ώρα – λυπάμαι γι’ αυτό και λυπάμαι ειλικρινά!

Η δημοσιογραφία είναι σοβαρή υπόθεση και χρειάζεται κόπο εξαιρετικό για μια αυτοτελή θεώρηση των πραγμάτων – λυπάμαι να πω ότι τέτοια δημοσιογραφία στην Πόλη μας δυστυχώς δεν υπάρχει!

Πού θα πάει όμως, θα την αποκτήσουμε κι αυτή!

Μέχρι τότε, παραπέμπω να μελετήσουν με προσοχή όλοι οι ενδιαφερόμενοι και οι διατυπώνοντες “άλλη, και μάλιστα ενδιαφέρουσα”, άποψη, σε όσα σχετικά δημοσιεύω μήνες τώρα στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας”.

Το κακό δεν είναι μόνο ότι δε γνωρίζουν, αλλά παραπειστικά γράφουν, το διπλό κακό είναι ότι δεν παρακολουθούν και τις εξελίξεις, που είναι ραγδαίες με την κατεπειγόντως επιδιωκόμενη να ψηφιστεί πολεοδομική-χωροταξική μεταρρύθμιση για την δήθεν βιώσιμη ανάπτυξη, που θα κάνει τον βίο αβίωτο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ας μελετήσουν λοιπόν με προσοχή τι επιδιώκει και αυτή.

Κώστας Π. Παντελόγλου