Η Κουμουνδούρου, η Αριστερά και η Νέα Φιλαδέλφεια!

2
λεπτά ανάγνωσης

Δεν γνωρίζω τι γνωρίζουν εκεί στην Κουμουνδούρου για το τι είναι Αριστερά, και μάλιστα στην Νέα Φιλαδέλφεια – μάλλον όμως δεν γνωρίζουν, ίσως γιατί είναι νέοι, ίσως γιατί στέκουν στην επιφάνεια των πραγμάτων, στις εντυπώσεις…

Δεν φαντάζομαι όμως να νομίζουν πως τα κομμάτια και θρύψαλα που μιμούνται αριστερά και κομμουνιστικά τους χρόνους τους μεταπολιτευτικούς, είναι η Αριστερά – αν το νομίζουν, η πλάνη τους είναι μεγάλη!

Αριστερά, τουλάχιστον στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι αυτοί που την υποστασιοποίησαν και την εκπροσώπησαν σε δύσκολους καιρούς, και όχι μόνο σε εύκολους μεταπολιτευτικούς χρόνους – Ε, αυτοί ακόμα υπάρχουν στην Πόλη μας, επί των επάλξεων του καθήκοντος, δεν έχουν καταθέσει τα όπλα!

Χρειάζεται αυτό να το έχουν όλοι υπόψη τους, και κεντρικά και στον τόπο μας!

Την Αριστερά της Νιότης τους δεν την εκχωρούν σε κανένα, πολύ περισσότερο για να παζαρεύει με επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ ή όχι!

Την υπερασπίζονται με τις δικές τους δυνάμεις, και εργάζονται ακατάπαυστα για το καλό των λαϊκών στρωμάτων, της δημοκρατίας και της πατρίδας, για την αντικατάσταση του υπάρχοντος καθεστώτος από εκείνο της δημιουργικής, παραγωγικής και αυτοδιοικούμενης Ελλάδας!

Κώστας Π. Παντελόγλου