Ο “κινηματικός” ΣΥΡΙΖΑ διάλεξε την μέρα…

Ο “κινηματικός” ΣΥΡΙΖΑ διάλεξε την μέρα, που μια Πρωτοβουλία Κατοίκων της Πόλης μας θέλησε να συζητήσει για τις συνέπειες των διατάξεων του Νομοσχεδίου περί το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής στην περιοχή μας και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας, για να ανακοινώσει τη συμπόρευσή του με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων του Μελισσανίδη με τον μανδύα της ΑΕΚ – υπονόμευσε έτσι, κατ’ αυτό τον τρόπο, την Πρωτοβουλία Κατοίκων της Πόλης μας, διότι δεν επιθυμεί την λαϊκή παρέμβαση στις εξελίξεις. Τον δυσκολεύει κάτι τέτοιο στα “κομπρεμί” για στρογγυλοκάθισμα στους κυβερνητικούς θώκους.

Την “βρώμικη δουλειά” για να μην πραγματοποιηθεί η συζήτηση της Πρωτοβουλίας Κατοίκων ανέλαβε ο Μελισσανίδης και ο οπαδικός στρατός του, που παριστάνει τον ισχυρό και χάνει την μια μάχη μετά την άλλη, παρά την έντονη παρουσία την δική του και των υποστηρικτών του και στην Πόλη μας και έξω απ’ αυτήν – δεν κερδίζει μάχες αυτός που δεν κερδίζει τα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων. Ε, αυτή την μάχη ο πολύς Μελισσανίδης δεν την έχει κερδίσει στην Πόλη μας. Από ήττα σε ήττα πορεύεται. Και επιπλέον έχει φορτωθεί εδώ και καιρό προσωπικά την ευθύνη αν και μια τρίχα κεφαλής Φιλαδελφειώτη και Φιλαδελφειώτισσας κινδυνέψει. Δεν θα κριθεί μόνον ως ηθικός αλλά και ως φυσικός αυτουργός!

Δεν θα ήθελα να τελειώσω αυτό το γραφτό χωρίς να απευθυνθώ στους Ενεργούς Πολίτες του Μανώλη Γλέζου και να τους ρωτήσω: Συντάσσεσθε και σεις με τα όσα πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ των σοφών “πολεοδόμων και αρχιτεκτόνων” Γιώργου Πάντζα και Δημήτρη Στρατούλη; Περιμένω απάντηση!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text
  • Οι μάχες πρέπει να κατονομάζονται. Μια μάχη λοιπόν που έχασε ο Μελισσανίδης είναι οι Δημοτικές εκλογές και αυτή τη μάχη την έδωσε κυρίως η Παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Άρης Βασιλόπουλος. Αυτό πρέπει να λέγεται, μην το ξεχνάμε.