Image

Η “Δύναμη Πολιτών” και ο Άρης Βασιλόπουλος ζουν την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στην Πόλη μας;

party1Κι εκεί που περιμέναμε μια πολιτική τοποθέτησή τους για όλα όσα χθες στη Βουλή των Ελλήνων και στην Πόλη μας συνέβησαν, μας προέκυψε πρόσκληση να παραστούμε σε party για να γιορτάσουμε τη μεγάλη νίκη της “Δύναμης Πολιτών”!

Δε ζουν την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στην Πόλη μας και η “Δύναμη Πολιτών” και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, έτσι φαίνεται!

Καταρχήν δεν υπάρχει μια μεγάλη νίκη τους. Ας μετρήσουν με προσοχή τις ψήφους που πήραν. Και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο. Θα δουν τότε ότι τα αποτελέσματα και στις δυο περιπτώσεις κρίθηκαν σε σημαντικό βαθμό από την τοποθέτησή τους που μιλούσε για “παραίτηση από κάθε παραπέρα επιδίωξη οικονομικής χρήσης και εκμετάλλευσης, που απαγορεύεται από τη δασική νομοθεσία και τα παραχωρητήρια από το υπουργείο προς τον δήμο” και για “υπεράσπιση με πολιτικά, νομικά και άλλα μέσα της εδαφικής ακεραιότητας του συνόλου του παραχωρηθέντος Άλσους και της έκτασής του, καθώς και του δασικού-αναδασωτέου στο διηνεκές χαρακτήρα του“.

Αυτό δε θα πρέπει ποτέ να το ξεχνούν και πάντα να το θυμούνται! Και να είναι οδηγός στην πορεία τους, που είναι στα πρώτα της βήματα μεν, αλλά επί του παρόντος στην οπορτουνιστική στράτα του Στρατούλη, που δεν οδηγεί σε καλό, ούτε για την Πόλη, μα ούτε και για την δική τους πορεία στα κοινά της Πόλης. Ας αφήσουν τα party και ας ριχτούν με τα μούτρα στη δουλειά που χρειάζεται να γίνει, με παρουσία καθημερινή και θέση για τα τεκταινόμενα στην Πόλη, παρουσία και θέση που να υπερασπίζεται αρχές και αξίες και να κάνει πράξη όσα θετικού χαρακτήρα υποσχέθηκαν.

Να έχουν πάντως υπόψη τους ότι οι δυνάμεις της δημιουργικής, παραγωγικής και αυτοδιοικούμενης Ελλάδας είναι εντυπωσιακά ήδη παρούσες στην Πόλη μας και αγρυπνούν προς κάθε κατεύθυνση!

Κώστας Π. Παντελόγλου