Image

Και η “Τομή”, θυγατρική της “Ελλάκτωρ”, μπαίνει στην “Αγιά Σοφιά” με τον ίδιο τρόπο…

Πλέκοντας το εγκώμιο για το γήπεδο που αποκτά η ΑΕΚ, αλλά και το στολίδι, το τοπόσημο που αποκτά η Νέα Φιλαδέλφεια, βελτιώνοντας και τη λειτουργικότητά της και καλά!

Δεν θυμάμαι να έγραψε ή να μίλησε άνθρωπος που ενεπλάκη στην υπόθεση “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη, ως επιστήμονας, τεχνικός ή νομικός, ως πολιτικός, ως άνθρωπος του πολιτισμού μα και του πνεύματος, που να μην αμόλησε τη σχετική κοτσάνα του.

Την αρχή έκανε εκείνος ο ανεκδιήγητος Δημήτρης Οικονόμου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την 130σέλιδη “Θεώρησή” του, όχι μελέτη του φυσικά – υφυπουργός τώρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με ρόλο στην “επένδυση” του Ελληνικού.

Ήταν 2013, και από τότε, πόσοι και πόσοι δεν προσπάθησαν να μας πείσουν πως ό,τι γίνεται είναι για το καλό μας – βοηθώντας μας να το καταλάβουμε μια με το καλό, όπως λ.χ. τώρα με την “Τομή”, τη θυγατρική της “Ελλάκτωρ” ή με το άγριο, εξαπολύοντας ορδές βαζιβουζούκων που τα σημάδια της δράσης τους, ακόμη και απέναντι από το Δημαρχείο, δεν τολμά κανείς να απαλείψει, χρόνια τώρα…

Κώστας Π. Παντελόγλου