Image

Για τις επιχειρούμενες συρρικνώσεις του κ. Βούρου

2
λεπτά ανάγνωσης

Όρθιος, άλλη μια φορά, ο Γιάννης Βούρος κανονάρχησε το δημοτικό συμβούλιο και δι’ αυτού τους υπηκόους του του Δήμου ΝΦ ΝΧ, στις 27 Νοεμβρίου 2019.

Σε δυο από τα θέματα που έθιξε θα ήθελα να σταθώ:

Το πρώτο, εκείνο της υπογειοποίησης, της επέκτασης δηλαδή της «Αγιά Σοφιάς» προς την πόλη της ΝΦ, τώρα που η επέκταση προς το δάσος εδραιώθηκε αφήνοντάς το, κατ’ αρχήν, 6 στρέμματα μικρότερο.

Πώς το βάφτισε ο Γιάννης Βούρος αυτό; Σε τι το συρρίκνωσε;

Παρακαμπτήριες το είπε, και κάλεσε παριστάμενους και υπηκόους να μη δίνουν πίστη σε παραπληροφορούντες· έτσι ονόμασε αυτούς που ανησυχούν για τα τεκταινόμενα γύρω από την υπογειοποίηση και τις συνέπειές της.

Και ακόμη να μη δίνουν πίστη σ’ αυτούς που επεσήμαναν την ιδιοτελή χρήση του χώρου του ΠΠΙΕΔ από μέρους του στις 25 Νοεμβρίου 2019, διότι πληρώθηκαν δικαιώματα χρήσης του χώρου αυτού – για να γίνει μάλιστα πειστικότερος επέσειε επί της κεφαλής των παρισταμένων και των υπηκόων την απόδειξη πληρωμής.

Κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο κ. Βούρος. Με Αμερικανάκια θαρρεί πως έχει να κάνει – θα ’ρθει ωστόσο εκείνη η μέρα που οι εξελίξεις θα του δώσουνε να καταλάβει ό,τι τώρα κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Να είναι σίγουρος γι’ αυτό!

Κώστας Π. Παντελόγλου