Image

Μικρά μαθήματα πολιτικής επικοινωνίας

Ορίστε ένα μικρό μάθημα πολιτικής επικοινωνίας από το συνδυασμό της διοίκησης Αρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και μηχανισμού Δημήτρη Μελισσανίδη. Διαβάσαμε κι είδαμε, όπως όλοι, τη μετά βαΐων και κλάδων υπογραφή της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και “ερασιτεχνικής” ΑΕΚ στις 25 Ιουνίου 2019 για τα 20 εκατομμύρια δημόσιου χρήματος υπέρ της κατασκευής του ιδιωτικού γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διαβάσαμε και τα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εκταμιεύσεων που δημοσιεύτηκαν και σχολιάστηκαν αρκετά: “Η πρώτη δόση θα δοθεί μέσα στο 2019 και θα είναι 3 εκατ. ευρώ, η δεύτερη θα καταβληθεί μέσα στο 2020 και θα είναι 10 εκατ. ευρώ, ενώ η τρίτη και τελευταία θα είναι 7 εκατ. ευρώ και θα δοθεί μέσα στο 2021”.

Έλα όμως που δεν είναι έτσι τα πράγματα: με αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 20/6/2019 τροποποιήθηκαν τόσο το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων, όσο και ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας. Μία εκ των τροποποιήσεων, είναι η μείωση του διαθέσιμου για το 2019 ποσού υπέρ του γηπέδου Μελισσανίδη σε 500.000 ευρώ.

Πού είναι όλοι οι γάτοι της δημοσιογραφίας, να μας ενημερώσουν για την αλλαγή; Ή λέτε να μην το έχει πάρει είδηση ο Τίγρης και να του την έπαιξε η Αρένα;

π.