Image

Δύναμη Πολιτών: η παράταξη που βλέπει το Άλσος για οικόπεδο

Δύναμη Πολιτών, με δήμαρχο Αριστείδη Βασιλόπουλο: Η παράταξη που κέρδισε τις εκλογές με πρόγραμμα να μην υπάρξουν εκ νέου εμπορικές δραστηριότητες στο Άλσος και να υπερασπιστεί την εδαφική του ακεραιότητα με πολιτικά, νομικά και άλλα μέσα, προσφεύγει σήμερα στο ΣτΕ για να χτίσει ένα μαγαζάκι στην καρδιά του.

Τα γράψαμε τον Φλεβάρη του 2015, τα ξαναγράψαμε τον Μάρτη του 2015, τα ξαναγράψαμε τον Ιούνιο του 2016. Λίγα αφτιά ίδρωσαν, και στο μεταξύ το πουλόβερ της Δύναμης Πολιτών ξηλώθηκε. Ο Αριστείδης Βασιλόπουλος έγινε ο δήμαρχος υπό τη δημαρχία του οποίου τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ πέτυχαν τις μεγαλύτερες προόδους στο ιστορικό τους σχέδιο για γήπεδο εις βάρος του Άλσους και της πόλης μας. Μαζί με τον δήμαρχο, οι δημοτικοί του σύμβουλοι, επαπομείναντες και εξαφανισθέντες, οι πρώην και οι νυν των έμμισθων θέσεων ευθύνης, οι αριστεροί συμβουλάτορες και οι “απλοί στρατιώτες της παράταξης”, που ενώ μιλούσαν για αγώνα, ψήφιζαν ό,τι ήταν απαραίτητο για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Ότι δε θα προσπαθούσαν οι κύριοι και οι κυρίες της Δύναμης Πολιτών το είπαν από νωρίς. Το επισημάναμε κι εμείς καθώς συνέβαινε, παρά την περί του αντιθέτου οπαδική οχλαγωγία (δείτε τα τρία παλιότερα δημοσιεύματα στους συνδέσμους). Και σήμερα οι εναπομείναντες βάζουν την υπογραφή τους σε μια μαύρη σελίδα για την ιστορία της πόλης, που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το εκλογικό πρόγραμμα της Δύναμης Πολιτών.

Μα καλά, προσφυγή στο ΣτΕ για να χτίσετε στο Άλσος;

π.

ΥΓ. Η δημοτική αρχή σε όλη τη διάρκεια της θητείας της δε στέλνει δελτία τύπου στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας”. Το δελτίο τύπου για την προσφυγή στο ΣτΕ για τον νέο “Κένταυρο” ήταν το πρώτο που μας εστάλη, αν δε μας απατά η μνήμη μας.

2 Comments Text
  • Υπερβολικό το κείμενο για ένα αναψυκτήριο ήπιας χρήσης στον χώρο του παλιού αντιαισθητικού Κένταυρου.