Image

Εξηγήσεις δώστε, κύριοι και κυρίες, εδώ και τώρα!

2
λεπτά ανάγνωσης
Οι αντιδήμαρχοι κύριοι Καλαμπόκης και Κουμαριανός και ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Πάνος παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον απολογισμό του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου στη συνεδρίαση της 13ης Ιουλίου 2016. Εικόνα από το βίντεο που ανάρτησε η τοπική ιστοσελίδα e-kafeneio.gr

Στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας έχουμε γράψει για το πολιτικό ποιόν της “Δύναμης Πολιτών”, αλλά και για το πολιτικό, και θα ‘λεγα και το προσωπικό ποιόν του επικεφαλής της δημάρχου Αριστείδη Βασιλόπουλου – στις ετικέτες του Δύναμη Πολιτών και Αριστείδης Βασιλόπουλος μπορούν οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες να διαβάσουν τι έχουμε γράψει.

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες τελευταίες εξελίξεις (παραιτήσεις προέδρου δημοτικού συμβουλίου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, αντικαταστάσεις τούτων, αλλά και αρνήσεις ορισμένων προς αντικατάσταση παραιτηθέντων), δε θα είχαμε παρά να προσθέσουμε παρά μόνο τούτο: όλοι αυτοί μαζί και ο δήμαρχος Αριστείδης Βασιλόπουλος οφείλουν εξηγήσεις, εξηγήσεις αναλυτικές, διαφωτιστικές, επί των συμβαινόντων, όχι γενικότητες και σκοτεινά μισόλογα.

Τούτο το επιβάλλει η αναγκαιότητα της δημοκρατικής πληροφόρησης, αλλά και η αναφορά, με τον τρόπο έστω που έγινε, για την ύπαρξη ζητημάτων πολιτικής και ηθικής τάξης.

Ας μην προσπεράσουν οι της Δύναμης Πολιτών και ο δήμαρχος Αριστείδης Βασιλόπουλος τη δημόσια αυτή επιταγή, τα πράγματα εξελίσσονται σε σοβαρά και η άρνηση των απαραίτητων εξηγήσεων θα τους σημαδέψει για όλη τους τη ζωή και είναι κρίμα· είναι τόσο νέοι ακόμα…

Κώστας Π. Παντελόγλου