Image

Ανασύνταξη της “Δύναμης Πολιτών”, διάλυση ή…

1
λεπτά ανάγνωσης

Ο παραδημοτικός “Πολίτης” αντιλαμβάνεται τις τελευταίες εξελίξεις στη δημοτική παράταξη “Δύναμη Πολιτών”, η οποία και διοικεί τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ως ανασύνταξή της, ενώ η “Αλήθεια” του Διαμαντή Σεϊτανίδη, αλλά και η “F-X News” του Βασίλη Βέττου κάνουν λόγο για διάλυση.

Όμως έχω τη γνώμη πως το φαινόμενο μπροστά στο οποίο βρισκόμαστε, είναι η πολιτική αποδυνάμωση της “Δύναμης Πολιτών”, η πολιτική της απίσχανση, η με μεγάλες δρασκελιές πορεία της με τέρμα την “Αδυναμία Πολιτών”, την οποία, καταφανώς θαρρώ, ακολουθεί ο επικεφαλής της Αριστείδης Βασιλόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο οποίος ουδέν έχει πράξει για υποβοήθηση μιας δυνατής λαϊκής παρουσίας προς αντιμετώπιση των μελισσανίδειων επιδιώξεων, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην “Αγιά Σοφιά”.

Η κοκορομαχία που έχει στηθεί ανάμεσα στα μελισσανίδεια φερέφωνα και τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Αριστείδη Βασιλόπουλο είναι παραπλανητική· δεν πρέπει να ξεγελαστεί κανείς!

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η “δυστοκία” για μια αεκόφρονη υποψηφιότητα, έναντι εκείνης του Αριστείδη Βασιλόπουλου, στις δημοτικές εκλογές του 2019…

Κώστας Π. Παντελόγλου