Image

Άντε και καλές πλημμύρες

Η Αρένα Δούρου αποτελεί εξέχον παράδειγμα προς αποφυγήν για περιφερειάρχη, για πολλούς λόγους. Αλλά αν έχει ένα χάρισμα, αναμφίβολα είναι ότι δεν ιδρώνει το αφτί της. Εδώ, σε νέες προεκλογικές περιπέτειες (με λογότυπο Δύναμης Ζωής και όχι με λογότυπο Περιφέρειας Αττικής), προσπαθεί να πείσει ότι η κατάργηση μιας φυσικής κοίτης ποταμού στο Κορωπί ισοδυναμεί με αντιπλημμυρική προστασία.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλές πλημμύρες στα κατάντη και καλή τύχη σ’ αυτούς που θα θιγούν την επόμενη μέρα.

Η προεκλογική στρατηγική ετέθη, λοιπόν, εκ μέρους της κυρίας Αρένας και θα δούμε το επόμενο διάστημα τα αντιπλημμυρικά έργα να παίζουν κεντρικό ρόλο στην προπαγάνδα της ενόψει των περιφερειακών εκλογών του 2019. Αλλά και πιο άμεσα: αυτό το βίντεο δημοσιοποιείται λίγες μόνο μέρες πριν τη συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της “διευθέτησης” του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας στηο Περιφερειακό Συμβούλιο (Τρίτη, 3/4/2018). Καθόλου άχρηστη διαπίστωση και για τα καθ’ ημάς, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μετά και τη δημιουργία διαδημοτικής επιτροπής για το ζήτημα του Ποδονίφτη δεν έχουμε κάποια νεότερη πληροφόρηση για τις εξελίξεις από τη μεριά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας τουλάχιστον.

Θα είχαμε να παρατηρήσουμε, πάντως, ότι αν τυχόν οι αρμόδιοι διαχειριστές του καναλιού του YouTube που φιλοξενεί αυτό κι άλλα ανάλογα προπαγανδιστικά βίντεο της Αρένας Δούρου είναι σε κάποιο payroll, δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εκείνοι που διαφωνούμε με την κυρία περιφερειάρχισσα και της δίνουμε μερικά views.

π.