Μια ωραία ατμόσφαιρα

Ροντέο και το περιφερειακό συμβούλιο, αλλά πότε; Όταν η Αρένα Δούρου βρίσκεται στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει τους κατοίκους του Γραμματικού που έχουν κι αυτοί τους λόγους τους να διαμαρτύρονται για την πολιτική της για τον ΧΥΤΑ. Τη δουλίτσα έβγαλαν και πάλι τα παιδιά τα δικά μας, εκείνα τα παιδιά που κάποτε η οργανωμένη τους έκφραση, την ώρα μάλιστα που απειλούσε θεούς και δαίμονες στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγραφε κι αυτό στην ανακοίνωσή της (17/6/2014):

«Τασσόμαστε ψυχή κ σώματι υπέρ της ανέγερσης του σπιτιού μας στο χώρο που ανήκει στην ΑΕΚΑΡΑ μας και μόνο και θα βοηθήσουμε με ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις για να γίνει μετά από 11 χρόνια προσφυγιάς το όνειρό μας πραγματικότητα (άρθρο 81) . Σε αυτό είμαστε ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ… Όσον αφορά άλλες δραστηριότητες, βλέψεις, σχέδια, δουλειές διαφόρων μεγαλοεπιχειρηματιών ανά την επικράτεια (άρθρο 82), φυσικά και είμαστε κάθετα αντίθετοι, αρνητικοί και ενίοτε στο πλευρό όσων αντιστέκονται σε τέτοιες βλέψεις».

Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και οι μάσκες έχουν πέσει για τα καλά. Και καλά ξεμπερδέματα…

π.

2 Comments

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.