Άλλοτε και τώρα (μ’ αφορμή την άδεια της «Αγιά Σοφιάς»)

Δε λέω, καταψήφισε το Ρυθμιστικό της Αθήνας, που περιέχει το σκεπτικό και τις διατάξεις για την «Αγιά Σοφιά». Καταψήφισε και την εγγραφή των εκατομμυρίων στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για την «Αγιά Σοφιά». Με αποστάσεις ασφαλείας, τοπικά και χρονικά, ακούσαμε και κάποιες γενικόλογες επί του θέματος αναλύσεις, αλλά και εν βρασμώ των γεγονότων κάποιες ισαποστασιακές, από υποστηρικτές και αντιτιθέμενους στην «Αγιά Σοφιά», παραινέσεις – αυτά τώρα που το κόμμα απέκτησε τα επαναστατικά του χαρακτηριστικά.

Ενώ όταν διήνυε την περίοδο των κοινοβουλευτικών αυταπατών, ενεργούσε και αυτό ώστε να κατατεθούν και 8.000 υπογραφές κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας προς υπεράσπιση της πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας (στα τέλη της δεκαετίας του ’70).

Κυρίες και κύριοι, ο λόγος για το ΚΚΕ, το άλαλο κόμμα περί την άδεια της «Αγιά Σοφιάς», παρά τις κοινοβουλευτικές και του τύπου τις δυνατότητες που κατέχει, χρηματοδοτούμενο και από τον κρατικό προϋπολογισμό και δανειοδοτούμενο από το τραπεζικό σύστημα.

Κώστας Π. Παντελόγλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.