Image

Γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις για το γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια

ypovathmisiΑμφισβητείται η ουσία αλλά και η νομιμότητα της μεταβίβασης από την ερασιτεχνική ΑΕΚ στην εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη του χώρου που της είχε παραχωρηθεί και υπήρχε το παλιό στάδιο της ΑΕΚ το οποίο κατεδαφίστηκε το 2003.

Γι’ αυτό έχει οριστεί και δίκη για τον Ιανουάριο του 2016, εξ αναβολής (την οποία ζήτησε η ΑΕΚ) από τον Οκτώβριο του 2015, που ήταν να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση.

Έτσι έχουν τα πράγματα!

Και επομένως από πού κι ως πού νομιμοποιείται η εταιρεία και οι παρατρεχάμενοί της να παρίστανται σε συσκέψεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ή στην Περιφέρεια Αττικής;

Ήδη χάρη της έγινε να συζητούν όλοι τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου Μελισσανίδη, υπαρχούσης της σοβαρής ένστασης για την ουσία και τη νομιμότητα της μεταβίβασης του χώρου του παλαιού σταδίου της ΑΕΚ στην εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη.

Εύλογη η βιασύνη του γενικού διευθυντή της εταιρείας συμφερόντων Μελισσανίδη Νίκου Στράτου να εγκριθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και να τους δοθεί η πολυαναμενόμενη απ’ αυτούς άδεια οικοδόμησης του γηπέδου Μελισσανίδη – όμως οι επιδιώξεις τους σκοντάφτουν και στην ουσία και στη νομιμότητα του πράγματος.

Επομένως η δημοτική αρχή ας μη νομιμοποιεί την εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη και τους παρατρεχάμενούς της μετέχοντας σε συσκέψεις μαζί τους για το γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια – μετά την αρνητική της γνωμοδότηση για την “Αγιά Σοφιά”, ας συγκεντρώσει την προσοχή της στη διαγραφή και μη εγγραφή στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής αλλά και στον κρατικό προϋπολογισμό έστω και ενός ευρώ για το γήπεδο Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κώστας Π. Παντελόγλου

2 Comments Text
  • Εσύ απο που νομιμοποιείσαι να ασχολείσαι με το τι θα κάνει η ΑΕΚ με το οικόπεδο της; Οταν σήκωνες το τριώροφο σου σε ρώτησε κανένας απο τους γείτονες πως θα το φτιάξεις;