Image

Κρίμα Θανάση (“τέρμα η γωνία, κουφάλες”)

2
λεπτά ανάγνωσης

avgiΤα εντός εισαγωγικών και παρενθέσεως, τίτλος είναι γραφτού του Θανάση Καρτερού στην “Αυγή”, το οποίο κάνει λόγο για “κωλόπαιδα”, τον “αγύρτη επικεφαλής τους”, που “ήρθαν για να μείνουν”, ώστε “να είναι χρήσιμοι σε όσους θέλουν να εκπροσωπούν”.

Εντάξει ρε Θανάση, καταλάβαμε! Όμως ένα τσούρμο τέτοια παιδιά, μα και υπερήλικες, τι σχέση έχουν με την Αριστερά;

Έχω ήδη γράψει για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνιστά Αριστερά, όπως έχω γράψει και για την “Αυγή” που κεφαλοκλειδώθηκε ευθύς με τη μεταπολίτευση από ορισμένους – θα ήθελα ωστόσο και εδώ να σημειώσω τη γνώμη μου: αφήστε την Αριστερά και την “Αυγή” στην ησυχία τους, δε σας ανήκουν, ανήκουν στην προδικτατορική ΕΔΑ και οι δυο, δώστε ένα άλλο όνομα στο τσούρμο σας, στο κόμμα σας θέλω να πω, και στην εφημερίδα σας.

Είναι κρίμα!

Οι αξίες, το ήθος και η ανιδιοτέλεια της προδικτατορικής ΕΔΑ τι δουλειά έχουν με τα κομμάτια και θρύψαλα του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος της μεταπολίτευσης, τον τρόπο που αυτά σκέπτονται και ενεργούν δεκαετίες τώρα, διαπαιδαγωγώντας τα μέλη και στελέχη τους, τους φίλους και οπαδούς τους, αμοραλιστικά, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς κοιτώντας το κοινωνικοπολιτικό τοπίο τριγύρω μας.

Τραβήξτε το δρόμο σας, δικαίωμά σας, αφήστε όμως ήσυχες την Αριστερά και την “Αυγή” – άλλη μια φορά σας λέω: Δε σας ανήκουν!