Μ’ αφορμή την Ανακοίνωση της Original 21, τα πριν και τα μετά συμβάντα!

2
λεπτά ανάγνωσης

Ασεβείς και βλάσφημοι και τραμπούκοι απεδείχθησαν και μια μεγάλη μέρα της Χριστιανοσύνης, όπως αυτή των Φώτων, οι οπαδοί των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ.

Οι Εισαγγελείς καλούνται να πράξουν το καθήκον τους διώκοντας την σωρεία των αδικημάτων τους, η Ανακοίνωση της Original 21 είναι άκρως διαφωτιστική. Κανείς από όσους την συγκροτούν μετά την επιδειχθείσα συμπεριφορά τους πριν και μετά την Ανακοίνωσή τους δεν έχει πια το έλεός μας.

Ας έχουν υπ’ όψιν τους αυτοί και τα συμφέροντα που υπηρετούν ότι η υπόθεση Γήπεδο Μελισσανίδη στην Νέα Φιλαδέλφεια έφθασε στο τέλος της!

Προκάλεσαν πολύ ένα δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό κόσμο του οποίου το αίτημα είναι πια να ξεκουμπιστούν μια ώρα γρηγορότερα τα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ από την Νέα Φιλαδέλφεια, η υπομονή μας εξαντλήθηκε, με ασεβείς βλάσφημους και τραμπούκους αρνούμαστε να συνυπάρξουμε.

Ας το λάβουν αυτό υπ’ όψιν τους η Κυβέρνηση, η Βουλή των Ελλήνων, τα Πολιτικά Κόμματα, η Εκκλησία, που έδωσε στον ύψιστο βαθμό της τη σύμφωνη γνώμη της για την «Αγιά Σοφιά», αδιαφορώντας για τα χριστιανικά αισθήματα και τις παραδόσεις των Μικρασιατών της Νέας Φιλαδέλφειας – πράττοντας όλοι το αναλογούν σε αυτούς καθήκον τους.

Κώστας Π. Παντελόγλου

2 Comments Text
  • Σκουλήκι Εσυ και οι ομιοι σου ειστε ανεπιθύμητοι στη Νεα Φιλαδελφεια… Εσυ δε ντραμπουκιζεις; δεν αςκεις βία με τα λεγόμενα σου; Αίσχος γελοιε να φύγεις απο τη φιλαδελφεια άρρωστο κομπλεξικε ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗ. Δε ντρέπεσαι ρε; Εισαι σοβαρός ; Τέλος το θεμα γηπέδου της ΑΕΚ ; Που ρε ; Στο σπιτι σου; Στο οικόπεδο της θελει να το κάνει .50 αγαμιτοι κομπλεξικοι μουχλες αντιαεκτζηδες και καθησυερημενοι μας πργξατε…

    • ΤΏΡΑ ποιος ειναι Σκουλήκι και βλάκας δεν μπορει ο ίδιος που γράφει με τοσο μισος και μιζέρια … να αντιληφθει…. Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΚΗΤΟΣ… Αυτος ο Νίκος …. ο ίδιος τόσο χυδαίος και άθλιος !!! ..ήρθαν τα άγρια να διωξουν τα ¨ημερα…. κύριε Παντελόγλου .. θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζι την βαρβαρότητα και την χυδαιότητα… όλοι αυτοί θα μείνουν μακριά απο την Πόλη μας !!!