Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων απέναντι στο… Αεκτζίδικο Πρακτορείο Ειδήσεων

Πριν λίγες ημέρες, ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr που αναδημοσίευσε και ο Μάνος Καμπούρης στις “Κρίσεις” του, προκάλεσε ένα σχόλιο του Κώστα Π. Παντελόγλου στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας”. Το δημοσίευμα αυτό, που έμοιαζε πάρα πολύ με τα δημοσιεύματα που συχνά-πυκνά εμφανίζονται σε ιστοσελίδες φίλα προσκείμενες στην ΑΕΚ, επικαλούνταν ως πηγή του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ).

Ο “Κόσμος της Ν. Φιλαδέλφειας” επικοινώνησε με το ΑΠΕ για να ρωτήσει αν πράγματι η εν λόγω “είδηση” διακινήθηκε απ’ αυτό. Το ΑΠΕ μάς διαβεβαίωσε ότι η “είδηση” που έφερε την υπογραφή του δεν είχε διακινηθεί απ’ αυτό, ενώ και η ιστοσελίδα zougla.gr δεν είναι συνδρομητής του Πρακτορείου.

Είναι ζήτημα, βεβαίως, του ΑΠΕ το πώς θα αντιμετωπίσει τη λαθροχειρία. Από τη δική μας σκοπιά, έχουμε να σχολιάσουμε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ που πίνουν νερό στο όνομα ορισμένων εφημερίδων κι ιστοσελίδων που φορούν τα κιτρινόμαυρα για αλλότριους σκοπούς, θα πρέπει να είναι περισσότερο επιφυλακτικοί απέναντι στα όσα διαβάζουν στα ΑΕΚόφρονα μέσα “ενημέρωσης” από τις κατά τ’ άλλα “υπεύθυνες” πένες της αθλητικής δημοσιογραφίας. Θα ήταν για όλους καλύτερο να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα μέσα εκείνα που κάτω από αντίξοες συνθήκες έχουν αναλάβει το έργο της υπεύθυνης αναλυτικής και ολοκληρωμένης ενημέρωσης του κόσμου της Πόλης μας, αλλά και των φίλων της ΑΕΚ γύρω απ’ το ζήτημα της ανέγερσης του νέου Γηπέδου της.