Πώς μπαίνει το ζήτημα!

2
λεπτά ανάγνωσης

Οι απειλές να μετακομίσουμε στον Πειραιά, για να μην μας μετακομίσουν κακήν-κακώς οι αυθάδεις ψευτοαεκόφρονες, παίρνουν τώρα την μορφή Ολυμπιακού-ΑΕΚ στα ΑΕΚόφρονα site, όσον αφορά τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στις 25 Μαΐου 2014 – και παρασύρεται και κάποιος κόσμος της πόλης μας και οικτίρει το γεγονός!

Ορθά θα πράττει αν οικτίρει αυτούς που πράττουν αυτό!

Όμως πρέπει να πάρει μια καθαρή θέση ως προς το πώς πρέπει να γίνει το Γήπεδο της ΑΕΚ στην πόλη μας – με τις προωθούμενες προς ψήφιση διατάξεις του Νομοσχεδίου για το Ρυθμιστικό Αθήνας-Αττικής το Ρυθμιστικό Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις ή με ένα διαφορετικό τρόπο;

Έτσι μπαίνει το ζήτημα!

Η προσπάθεια, ο αγώνας δεν γίνεται για την φανέλα!

Για την Πόλη και τον πνεύμονά της γίνεται! Για το δάσος μας δηλαδή, και για την μνήμη των αληθινών προσφύγων (που έφτιαξαν την ΑΕΚ)!

Οι ρομαντικοί στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσους νομίζουν ορισμένοι και θα το δείξουν και στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, αλλά και μετά απ’ αυτές!

Ας μη χάνουν το κουράγιο τους όσοι ρομαντικοί μετείχαν σε δημοτικές παρατάξεις που αποκλείστηκαν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών – υπάρχει ακόμη – “στάδιον δόξης λαμπρόν”!

Κώστας Π. Παντελόγλου

4 Comments Text
 • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ….. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ …ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ..ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ….ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ “””” ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ “””>>>>>

 • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1404237266526062&set=a.1376163482666774.1073741828.100008194053178&type=1&theater

  Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην κύρια ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΠΑΝΟΥ που ανήκει στο επιτελείο των ρομαντικών λασπολόγων η όποια με αστήρικτη κι αυθαίρετη άποψη είναι αυτή που απειλεί τη δημοκρατία και καθιστά στην πραγματικότητα ανενεργή την εφαρμογή της σ’ όλα τα σύγχρονα κράτη.
  Αυτό είναι το τελειότερο και πιο εξελιγμένο σχεδιαστικά φασιστικό σύστημα. Τρίτη χιλιετία και ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει δημοκρατία. Αγνοεί την ουσία της δημοκρατίας. Δημοκρατία δεν είναι να έχει το δικαίωμα ο καθένας να λέει τη μικρή ή τη μεγάλη του βλακεία.

  Υ.Γ Η δημοκρατία απειλείται εκτός από τον φασισμό και από τη φλυαρία.

  • Κύριε Καούρα ….
   Ετσι είναι άν έτσι Νομίζετε !!!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ … ΛΥΠΑΜΑΙ ..

 • Ποιον Πειραιά; Στη Σομαλία βλέπω να πηγαίνετε αν δεν γίνει το γήπεδο!