Γαϊτανά, Γεωργαμλής, Αράπογλου, Απ. Κόντος και Δημήτρης Μελισσανίδης (Τρίτη 13 Μαΐου 2014)

Στο μαγαζί της Βάνας Κανάκη μια σύναξη φίλων του Ηλία Ατματσίδη έλαβε χώρα την Τρίτη 13 Μαΐου 2014. Ο Ηλίας Ατματσίδης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος μετέχων του ψηφοδελτίου μ’ επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό. Ήταν τερματοφύλακας παλαιότερα στην ΑΕΚ, λογικό λοιπόν στους παραβρισκόμενους να περιλαμβάνονται παλαιοί συμπαίκτες του και φυσικά και ορισμένα πρόσωπα που παίζουν ρόλο στα της τωρινής ΑΕΚ – παρόντες λοιπόν ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Νίκος Στράτος και άλλοι.

Παρόντες όμως ήταν και υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης μας, η κ. Γαϊτανά-Αποστολάκη της “Νέας Προοπτικής”, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής της “Ένωσης Δημοτών” παλαιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Γιώργος Αράπογλου του “νέο” και ο Απόστολος Κόντος του “Ζούμε μαζί” – συνοδευόμενοι και από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των συνδυασμών τους.

Αξιοσημείωτα δυο πράγματα επί του προκειμένου:

Πρώτον, η παρουσία τους αυτή καθαυτή (στοχεύουσα προφανώς στην ΑΕΚόφρονα ψήφο) – και

Δεύτερον, η στάση τους έναντι του πρωταγωνιστή της βραδιάς, του Δημήτρη Μελισσανίδη – δευτεραγωνιστής φυσικά ο Ηλίας Ατματσίδης και κομπάρσος ο Κώστας Χαρδαβέλας, που κατά τ’ άλλα διεκδικεί να τον θεωρούμε σοβαρό ρεπόρτερ.

Την επίσκεψη των υποψήφιων δημάρχων της πόλης μας στον ισχυρό άνδρα της τωρινής ΑΕΚ, κατά την διάρκεια αυτής της σύναξης (και όχι το αντίθετο), την θεωρώ περικλείουσα χαρακτηριστικό και δυνατό συμβολισμό!

Ας τα έχει αυτά υπόψη του ο κόσμος της πόλης μας και εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2014, αλλά και για μετά!

Κώστας Π. Παντελόγλου