Image

Προς τον κόσμο της πόλης μας, τους διεκδικητές της Δημοτικής Αρχής και τους ψευδώνυμους που απειλούν…

2
λεπτά ανάγνωσης

apeilesΘα ήθελα να γνωρίζει ο κόσμος της πόλης μας και οι διεκδικητές της Δημοτικής Αρχής, ότι ψευδώνυμοι που εμφανίζονται ως οπαδοί της ΑΕΚ απειλούν και μένα προσωπικά, αλλά και όσους έχουν το θάρρος να συνταχθούν με τις απόψεις μου, όσον αφορά το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν έχουν σταματήσει να πράττουν τούτο μήνες τώρα, σας θυμίζω το γραφτό μου στον “Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας” της 4ης Μαρτίου 2014, που πρωτοκατάγγειλα το γεγονός.

Εδώ θα ήθελα να επαναλάβω για να το καταλάβουν και να το συνειδητοποιήσουν όλοι: Ο Κώστας Π. Παντελόγλου σε όλη του την ζωή, ανιδιοτελώς πάντοτε, υπηρέτησε την Αλήθεια και την Επιστήμη, και ποτέ την Σκοπιμότητα και τα Συμφέροντα – και δεν πτοείται φυσικά από τις Τίγρεις και τα τιγράκια τους, που η θέση τους είναι στην άγρια Ζούγκλα και όχι στην Κοινωνία των Ανθρώπων.

Η προσπάθεια για να επικρατήσει το σωστό και στην υπόθεση του Γηπέδου της ΑΕΚ θα συνεχισθεί φυσικά, καλά νάμαστε – και θα συνεχισθεί παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε καλά σε τι καθεστώς ζούμε, δεν έχουμε αυταπάτες. Θα συνεχισθεί διότι πώς το έλεγε ο συνάδελφος Δημήτρης Πικιώνης; “Μην οκνήσετε ποτέ, γιατ’ είναι γραμμένο πως το να μην μπορέσουμε ίσως κάποτε μας συγχωρεθεί, το να μην προσπαθήσουμε όμως, ποτέ!”.

Κώστας Π. Παντελόγλου

3 Comments Text
  • .Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τον κύριο Παντέλογλου λόγω προχωρημένης ηλικίας ..Η επιθυμία όλων των ΑΕΚτζήδων να μετακομίσει στον Πειραιά αυτός και η παρέα του, δεν συνιστά απειλή κατά κανένα τρόπο,επιθυμία είναι απλώς…Και η έκφραση ο πολιτσμός μας τελείωσε,ανοχή τέλος εννοεί ότι δεν θα μένουν αναπάντητα τα ψέματα για το γήπεδο της ΑΕΚ, από ανθρώπους που έχουν δηλώσει δημόσια ότι επιθυμούν να μας το πάρουν και να το κάνουν δημοτικό,προφανώς για να εξυπηρετήσουν φίλους,γνωστούς και ψηφοφόρους με μαγαζάκια αυθαίρετα εντός του άλσους και με κάθε είδους τσιμεντένια κτίσματα μέσα στα δέντρα, πράγμα που έχει γίνει σε όλο το άλσος των 420 στρεμάτων…Για την υπογραφή Κατής Παναγιώτης, οπαδός της ΑΕΚ από παιδάκι….
    Επίσης είμαι υπερήφανος που δεν είχα ποτέ καμμία σχέση ούτε με το σταλινικό ΚΚΕ του κύριου Παντέλογλου,ούτε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ κάποιων στελεχών που το παίζουν τώρα Σύριζα που ναι και της μόδας,αντί να πάνε στην Ελιά του χοντροΒενιζέλου να φάνε το μάυρο τους και να ησυχάσουν.. Τέλος να σας πω ότι το περιβάλλον ωφελείται από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ διότι 2112 δέντρα και 1000 θάμνοι θα φυτευθούν και θα κοπουν 50 δέντρα… βλέπε σελίδα 109 μελετης ΥΠΕΚΑ..
    Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ άλλο ειλικρινά…

    • ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ… ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ….ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

      εδω δεν θα ακουσουμε τις απειλες των δολοφόνων>>>>