Το Γήπεδο της ΑΕΚ στην Διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών»

2
λεπτά ανάγνωσης

Είδε το φως της δημοσιότητας η Διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Πολιτών».

Τι αναφέρει για το Γήπεδο της ΑΕΚ η Διακήρυξη αυτή;

Ιδού τι αναφέρει:

«Λέμε ΝΑΙ σε ένα νέο Γήπεδο για την ΑΕΚ. Ένα νέο Γήπεδο με σεβασμό στους πολεοδομικούς κανόνες που να δένεται αρμονικά με την λειτουργία και την ζωή της πόλης και των κατοίκων της και να συμβάλλει στην αθλητική, κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμισή της».

Αοριστογενικοκαλολογίες, θα σχολίαζα – με φανερό τον ψηφοσυλλεκτικό υπολογισμό κεντρικά και τοπικά από την κύρια πολιτική δύναμη που στηρίζει αυτή την δημοτική παράταξη, τον «Σύριζα».

Όμως δεν βρισκόμαστε ακόμα στις 2 Οκτωβρίου και στις 20 Νοεμβρίου του 2013. Εδώ και ένα μήνα δόθηκαν στην δημοσιότητα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος 130 σελίδες Νομοθετικής Ρύθμισης Αιτιολογικής Έκθεσής της αλλά και Πολεοδομικής Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Θεώρησης (ως αναπόσπαστο Παράρτημά τους), και επίκειται η ψήφισή τους από την Βουλή των Ελλήνων – ποια είναι η θέση του «Σύριζα» ως κόμματος, αλλά και της «Δύναμης Πολιτών» ως δημοτικής παράταξης της πόλης μας, επ’ αυτών; Αυτό είναι τώρα πια το ζητούμενο.

Οι αοριστογενικοκαλολογίες που διάβασα στην Διακήρυξη της «Δύναμης Πολιτών» δεν διαφέρουν από εκείνες και άλλων δημοτικών της πόλης παρατάξεων, δεν διαβαίνουν τον «Ρουβίκωνα», δεν «πατούν» στο έδαφος της σύγκρουσης με τα Συμφέροντα που επιβουλεύονται την Πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας – και φυσικά δεν συνιστούν αριστερό ριζοσπαστισμό. Κάθε άλλο!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 Comments Text