Image

Ραντανπλάν ή παίζετε κάποιο σύστημα;

Στις 2/2 ο έμμισθος “σύμβουλος τοπικής αυτοδιοίκησης” του Γιάννη Βούρου Νίκος Παπανικολάου (γνωστό στέλεχος της τοπικής δεξιάς, πρώην δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, που ο λαός της Νέας Χαλκηδόνας δεν τον τίμησε με την ψήφο του στις τελευταίες εκλογές – ίσως γιατί κάτι έχει μάθει απ’ τα μέχρι σήμερα έργα και ημέρες του) δημοσιεύει στην “ανεξάρτητη” Φιλαηδόνα του (την υποτιθέμενη ανεξάρτητη ιστοσελίδα, την οποία ο Γιάννης Βούρος χρηματοδοτεί για να δημιουργεί δήθεν κλίμα υπέρ του στην πόλη) μια “συνέντευξη” του δημάρχου. Δεν πρόκειται περί τραγέλαφου, πρόκειται περί πρόκλησης.

Στις 6/2 ο δημοσιογράφος και παρ’ ολίγον πολιτευόμενος στη ΝΦ-ΝΧ από δεξιά αφετηρία Διαμαντής Σεϊτανίδης δημοσιεύει ένα ορθό, εν πολλοίς, σχόλιο στην “Αλήθεια” του για το γεγονός.

Στις 8/2 η Δύναμη Πολιτών του πρώην δημάρχου Αριστείδη Βασιλόπουλου εκδίδει ανακοίνωση που κατηγορεί τον Γιάννη Βούρο για το ίδιο γεγονός. Η ανακοίνωση δημοσιεύεται στον “Πολίτη” του Γιώργου Κατερίνη (που εκφράζει τις απόψεις της Δύναμης Πολιτών) και σχεδόν ταυτόχρονα και στην “Αλήθεια“. Δεν πρόκειται περί πρόκλησης, πρόκειται περί τραγέλαφου.

Αν η μείζων αντιπολίτευση χρειάζεται έξι ολόκληρες ημέρες και έναν τρίτο παίκτη να της υποδείξει μια στημένη συνέντευξη του δημάρχου, φανταστείτε τι γίνεται με τα ουσιώδη…

Το ξαναγράψαμε: δήμαρχο δεν έχουμε. Αλλά δεν έχουμε και αντιπολίτευση…

π.