Ο Γιώργος Πατούλης, ο Γιάννης Βούρος και το «γήπεδο της ΑΕΚ»

Μια φλύαρη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ μάς «πληροφόρησε» για το γεγονός της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής και του Δήμαρχου ΝΦ-ΝΧ την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Δελτίο τύπου για το γεγονός, και μια αναφορά σ’ αυτό στο Facebook έκανε και ο Περιφερειάρχης Αττικής – λίγο πολύ κατά τη δήλωσή του μετά τη συνάντηση (όπως τη δίνει το δελτίο τύπου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ).

Τι θα είχα να παρατηρήσω; Να τι!

Η ουσία βρίσκεται σ’ αυτό που ο Περιφερειάρχης Αττικής λέγει, ότι δηλαδή με τον Δήμαρχο ΝΦ-ΝΧ συνοδοιπορούν «στην υλοποίηση εμβληματικών έργων όπως είναι το γήπεδο της ΑΕΚ», «έργο πνοής που θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα» – συνοδοιπορούν δηλαδή στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων με τον μανδύα της ΑΕΚ!

Τα υπόλοιπα του δελτίου τύπου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ είναι «νάχαμε να λέγαμε», μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας και ραγδαίας περαιτέρω φτωχοποίησης των λαϊκών κοινωνικών στρωμάτων…

Και οι Φιλαδελφειώτες, οι Φιλαδελφειώτισσες;

Κώστας Π. Παντελόγλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.